Tabung Masa Depan ...

Friday, June 28, 2013

Tahniah Zahiril & Shera Aiyob !

Senyap2 je, tanpa banyak cerita Shera Aiyob isteri aktor Zahiril ni, 
dah hampir seminggu pun selamat melahirkan cahaya mata pertama. Nadi Anaqi. .....
Pasangan selebriti itu sepakat memilih nama Nadi Anaqi yang membawa maksud 
keindahan yang menawan hati. Memang sesuai sangat dengan bayi mereka yang berkulit putih melepak dan mempunyai sepasang mata bulat.
Nama itu dipilih kerana mempunyai maksud yang baik disamping mudah disebut. – Shera Aiyob
Memang comel sangat kan !


Sekali lagi tahniah !..


( Serius memang nak minta maaf banyak2, KA mmg terpaksa kurangkan aktiviti BW akibat lambakan kerja, macam ni lah kisahnyer bila kena tanggung 2 orang punya kerja dalam satu masa. Sedih juga bila baca komen kawan2, KA dah jarang singgah di blog mereka, tapi nak buat macam mana kekangan kerja, balik rumah pulak, kerja2 lain dah sedia menunggu.  Cuma, KA cuba sehabis baik membalas jejak kawan2 yang sudi singgah, dan jenguk laman2 kawan2 yang mana termampu.  Harap semua mengerti yer & mohon maaf sekali lagi ! )

21 comments:

Kakzakie said...

Dah pandai senyum baby dia KA. Comelnya.

KA jgn bimbang kakak tetap ke sini walau KA busy. Utamakan kawan blogger lain dulu. Kakak tak kisah jgn bimbang.

JaSSNaNi said...

tak per KA.. take ur time.. dah tugas kan.. :) work must finish.. live must go on.. cewahhh.. :P :P LOL comel tul anak diorang.. TAHNIAH la..

Fiza Rahman said...

Macam baby mat saleh ☺☺

Knor said...

sgt2 comel..anugerah Allah yg tak ternilai..

Cikda said...

comelllnyer baby dia...geram cikda tgk..
cikda memang selalu singgah blog KA ni sebab kalau 1 hari tak masuk banyak miss story.. heheheh..

wantie said...

Nak sangat pegang pegang baby baru...

kalau anak sendiri lagi best.

tahniah buat mereka. baby tu mcm anak mat salleh la. hidung mancung..

hazwan hairy said...

comel gila..hehe..trikh lahir sma plak..haha

Ema Johari said...

memang comel anak mereka...merak apatah lagi sorang comel..sorang cute..

Amanda Suria said...

Laaa...dh bersalin dh..patut xde apa citer pun pasal dia...

Nursaila Norman said...

saya sukaaaa sgt pasangan ni..dr diorg bercinta,kawen,mengandung,bersalin biasa2 je..xde la semua benda nak share n war2 kan..tahniah bt mereka..sgtttt sweet :)

MizzTina said...

comel sgt!!

LYAfrina said...

comey sgt2 baby..
tahniah buat mereka

Deqla Manjew said...

indahnya anugerah Allah... comel sgt anak dorang kan...

Papa Mifz said...

comel baby tuh...

Daddy Ziyyad said...

Tak mengapa KA...dahulukan kerja...dahulukan mana yg penting....:)

maza said...

comelnya baby tu

Mizz Aiza said...

tahniah.. semoga jadi anak yang soleh..
aiza faham KA.. kekangan kerja memang tidak dapat dielakkan terutamanya apabila kena menanggung tugas orang lain.. semoga dipermudahkan oleh Allah swt segala urusan KA..

Khai♥Rin : anies said...

Slmt dtg umat muhammad

Haryati Faizal said...

tahniah....

samalah kita KA, weekend ni baru sempat nak BW....

zakirasli .. said...

wah, comel je. tahniah kpd psangan pelakon berkenaan.

Sue PeLik said...

huhuhu comeynyaaaa!!! baby nehhh rindu kat KA jugakkk huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...