Tabung Masa Depan ...

Wednesday, June 19, 2013

WW : Kate Middleton Has Officially Made Her Last Public Appearance

17 comments:

aTieYusof Family said...

Seri Ibu mengandung Kate ni...
cantik je dia..:)

Ibu Amirul said...

teringat kat Lady D yang gojes tu...

Nurzakiah Hanum said...

wow

lizz said...

cantik n selim melim dier ni...kan

Qashmere said...

Keciknya perut dia??? Dia tengah maternity leave 3 weeks. ermm.. Kalau perut kita dah memboyot bagai. hehehe

Farah Waheda Wahid said...

gorgeous...tapi mata tertumpu pada baby bump jer...he he he...

Ira said...

tak nmpk sgt perut dia.. cantik..:)

~MakLady~ said...

cantik nya Kate! mmm.. seri bakal ibu ;)

Raudzah Z said...

Prince's junior is coming soon...get a good rest Kate..

Daddy Ziyyad said...

bila nak appear kat public balik? :)

nea lopah said...

Peknen anak sulong tak berapa nmpak perut nya. tetap cntik

Cik Kay Jue said...

kerabat diraja.. wah..

Chic Na said...

lepas ni tunggu first appearance dengan baby la pulak. ;)

Fiza Rahman said...

Comel lah perut dia.

Mrs Velentine said...

sangat manis..

hainom OKje said...

Mcm tak mengandung je gayanyakan... kecik je perut dia tu

Deqla Manjew said...

sah dah ni KA peminat kate! haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...