Tabung Masa Depan ...

Wednesday, June 26, 2013

WW : MasterChef Selebriti Musim 2 Sah Milik Syura

Tahniah buat Syura & juga Adik..... ( Nak tumpang sekaki juga ye Adik ! )



26 comments:

ieda immi said...

akhirnya dia berjaya
voting dia pun tinggi semalam kan akak
dia dah setanding dr fazley !
memang x sangka

tahniah syura !

Rai Ourkizuna said...

tahniah syura.. hebat jugakk

aTieYusof Family said...

Sedap je tgk masakan dia..
Tahniah Syura..:)

Myra Jay said...

Tahniah buat Syura..
Siapa sangka kan, kecik2 menunjukkan taring..
Sebelum ni ura2 kata Che Ta yg bakal juara ;)

m.u.l.a.n said...

tahniah tahniah...

eita said...

menarik jugak masakan dia..

JaSSNaNi said...

tahniah pada syura... :)

Khai♥Rin : anies said...

kan betul..dia mng

Cikda said...

salah tekaan cikda..hehhe.. sebab sebelum nih tgk celina tu kan main lagi buat itu ini.. tapi syura cepat belajar..dari hanya masakan melayu dan tak fasih BI dia boleh redah je.. masa dia jadi team leader nampak dia bergantung dgn celina..

Nursaila Norman said...

dah lama x nmpk syura,tau2 je jadi juara..tahniahhhh..pandainya syura memasak.. :D

Ratu Hatiku said...

Saya sangka Celina yg menang tp apapun tahniah buat syura dia mmg layak..

Knor said...

ha kan..smlm dia cll knor..kata dia menang..heheh

Fiza Rahman said...

Tahniah buat syura.

Kakzakie said...

Hebat juga kan Syura:)

Bin Muhammad said...

Tak dapat tengok da! Tahniahlah...

faraherda.razalan said...

Glamer chef gituhh!

Zura@Iwan said...

dh agak dh..sure syura..hehe..

ummiross said...

Tahniah syura,
ummi tak tengok semalam.

Asmar Arafad said...

Tahniah tak sangka Syura akan raih..

Noe said...

tahniah syura...syura ni sweet sangat...suka tengok muka dia..

eMMe said...

suke syura menang
tapi tak tgh sepenuhnya.. ade ulangan kot kan.. hope dpt la tgk final episod smalam..huhuhuh...

Mizz Aiza said...

terbaik.. tahniah kepada syura.. :D

LiYa HaNiF :: said...

terbaek..!!

Ira said...

tahniah syura.. :)

mama aryan said...

tahinah buat syura..masakannya mmg nampak menarik

Deqla Manjew said...

seronok anak melayu yg menang..hihi..tahniah syura..!! manis dia ni kan.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...