Tabung Masa Depan ...

Wednesday, June 12, 2013

WW : Persiapan Terakhir Sebelum Bersalin Kate Middleton

Duchess of Cambridge in final preparations for Palace nursery as she is pictured on shopping trip at high-end designers with just five weeks until Royal baby is due !

 
 
 

SOURCE INFO & PHOTO CREDIT HERE

( N3 AUTO PUBLISH )

23 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

kurus nyerr....

yan's cottage said...

tak sabar nak tengok anak kate nie...rupa sapa agaknya ye....

Mizz Aiza said...

wah.. masih aktif.. :D

Farah Waheda Wahid said...

agak2nya baby boy ke girl ni? he he he...ke Farah yang terlepas pandang and diaorang dah announce gender?

Cho Zila said...

glamer betoilerkan.. kalau dah femestu ikut dek orang kemana pergipun..

hainom OKje said...

Keciknya perut dia....

hazwan hairy said...

cnfm eksklusif punya nnti..

Kakizan Omar said...

Siap boleh pakai high heel lagi.. :D

Raudzah Z said...

Hmm..dah tak lama lagi KA jadi aunty..he..he

ummuaidan said...

mesti meriah kan nak sambut bakal pewaris tahta gitu..

Anonymous said...

So the subsequent time any unexpected bills arrive
in the post or the M payday loands while the liability
insurance could be not so difficult that you pay the lowest monthly for this, keep in mind which it only pays
for that damage that has been made by your car, and never the vehicle itself.

maszmadi said...

untung baby tu, moga mereka selamat la yerk...

Deqla Manjew said...

sempat lagi ye.. perotnya kecik je.. mcm x sangka dah nk bersalin..hurmm ibu mengandung ni boleh lak dia pakai kasut tinggi...huhu...

mama maman aka yana said...

tak nmpk naik badan pun dia mengandung eks... beshnya la.. kiki

Anonymous said...

While certainly not a major sign in in addition to
itself, that of a precipitous drop in store price means is that shareholders are losing confidence inside the company and therefore are selling Used Car Loans there have been, however, times wherein someone could have difficulty paying those regular installments.

Ira said...

skejap je da dkt due..
mesti comel royal baby ni..:)

Ratu Hatiku said...

Cantik jek...xnmpk mcm preggy woman pun perut pun kecik jerk.. :)

ALoNa CintamaniszLite said...

mcm bebas jer dorang ni..takde pengawal ikut ke??

Bin Muhammad said...

Tak pandai komen isu ni...singgah balas klik2 :)

Cikda said...

org peknen memang comei..:)

Sue-Rya Qistina said...

comel je perut dia kan. maybe sbb anak 1st kot

mama aryan said...

comey jer perut dia

Fiza Rahman said...

Comel jer perut. Masih pakai kasut tinggi lagi tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...