Tabung Masa Depan ...

Wednesday, June 19, 2013

WW: Photo2 Taken By Adik

Kata Adik, Walaupun Berdua Lebih Baik ....
 

Tapi, kalau lagi banyak, lagi meriahkan Umi! Macam ni..


KA tambah pulak " BETUL, THE MORE THE MERRIER, KAN ADIK ! )

( N3 AUTO PUBLISH )

27 comments:

ZazaMyMoon said...

WW : Morning KA ;)

Khai♥Rin : anies said...

pandai adik

Nurzakiah Hanum said...

tomei2

Rai Ourkizuna said...

bagusla kecik kecik dah berlatih.. da besar boleh ambik gambar cantik cantik tepek kat blog.. hehe..

Zura@Iwan said...

pandai adik amik gmbr...hehe

betui2..kalau ramai..jd beronok2..hehe

ejulz said...

haha.. kiut..

Terus doakan utk sahabat ejulz ni k.. tq

http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/06/doakan-untuk-dia.html

Kakzakie said...

Sayangnya tak ada adik dgn semua itu kalau tak lagi meriah..

faraherda.razalan said...

Comel! Hehehehe...

Qashmere said...

cute patung tu

mama aryan said...

betul kata adik tu

Farah Waheda Wahid said...

nice shot! *_^

ummuaidan said...

penuh makna dan kreatif photo2 adik nie..:)

NM03 said...

permulaan....

Knor said...

boleh berguling2 atas patung bear tu..kan..

Lelaki Ini said...

Alolo cumel

Deqla Manjew said...

comelnye hello kitty mekdi tu.. pndai ye adik snap pic...ada bakat ni.. ;)

Amie said...

Orang kata kalau bertiga itu tak berapa elok.... ye keee

ummiross said...

pandainya adik,bukan sekadar gambar, ada mesej disebaliknya, seronok dan meriah bila ramai kan adik.

Marge Goh said...

Betul betul tu....comel comel semuanya ;)

Cikda said...

betul la adikk..calet sikit.. :)

Fiza Rahman said...

Pandai adik amik gambar.

Fiza Rahman said...

hishop.

Bin Muhammad said...

Menarik... Ada maksud yg ingin disampaikan...

wantie said...

pandai adik focus tuk snap photo tu..


tapi yang paling best bila tengok teddy bear tu. rasa mcm nak peluk je

Cik Kay Jue said...

betul2.. hehe...

Chic Na said...

pandai adik snap. boleh jd photo-G dah ni. hehe..

hainom OKje said...

Bakal jadi photographer terkenal ni hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...