Tabung Masa Depan ...

Friday, June 28, 2013

Yang Percuma Itulah SelaluNyer Kita Lupa


Kadang2 Kita Tak Sedar
ATAU SEBENARNYER
Buat2 Lupa Yang.......

 ( DARI FB )
APAPUN....SALAM PAGI JUMAAT SEMUA !

25 comments:

lizz said...

Alhamdulillah bersyukur dengan semua tu KA...moga kita semua bersyukur atas nikmat yang diberikan olehnyer...

Kakzakie said...

Bila dah dibuat macam ini tersedarlah KA...

ANIM said...

yg free jarang nak dihargai. tengok jelah buku teks sekolah, habis tertanggal belum cukup tahun...heee

satu lagi, nak gelak sambil tengok program Raja Lawak kat "astero" tu kena bayar channel KA...heee...

nuyui a.k.a miss YUI said...

=)

:: Mrs.Eady :: said...

likeeee :)

NM03 said...

hargailah ape yang ade depan mata...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, betul2. sheila setuju, kadang tu sheila pun terlupa gak nak buat benda2 ni >_____<

Khai♥Rin : anies said...

betul tu...sm ada lupa atau wat2 lupa

Noe said...

salam jumaat KA...comel2 je kartun tu...perkara2 percuma yg buat kita rasa happy..

nea lopah said...

selamat pagi KA =)

Qashmere said...

hehehe betul tu

wantie said...

Salam Jumaat buat KA jugak.

okey. i give a flying kiss.. mmuah...fuh..

JunAina said...

Semua benda2 penting tu. Separuhnya memang saya buat tiap2 hari.

Sue-Rya Qistina said...

so true! salam Jumaat KA

wahida said...

betul tu...

nice sharing...

aTieYusof Family said...

salam Jumaat Kak..
betul tu perkara remeh temeh tu kekadang kita tak sedar..walhal betapa besar nikmatnya..:)

AnneRaini said...

tido tu tak lupa kot..hehehe

Deqla Manjew said...

ye betul tu KA.. smua tu free tp liat bebenor nk buat.. nk senyum pun payah.. dah mcm urat senyum putus pulak!

Tihara said...

betul tu KA.kena ingat syukur alhamdulillah sentiasa

JaSSNaNi said...

yes.. itu yang the best we are doing every day.. :)

Asyifa Mustaffa said...

lupa sbb sbuk hal donia....huhuhu...

Raudzah Z said...

Betul tu KA..the obvious is udara..kan free tu..bila jerebu..ha..baru gelabah ya..

Masha Meisters said...

hehe...senyum selalu....happy friday :-)

Fiza Rahman said...

Betul lah kak. Senang jer kan.

Mizz Aiza said...

kita harus bersyukur kepada Allah swt kerana semuanya diberikan percuma.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...