Tabung Masa Depan ...

Tuesday, July 02, 2013

Apa ONDON tu Umi ? & Tq Ummi Ross...

Sebenarnyer dah lama KA dapat FM ni
Tapi baru dapat nak buat N3 terima kasih  ni..
Bila terima hari tu Adik buka dan terus baca
'....... ONDON ni aper UMI ??


Bila KA belek rupa2nyer huruf L tu dah terpatah sikit
Dan tertinggal dalam sampul, sebab tu Adik tak perasan
Alahai.... sedihnyer rasa
Kena cari2 gam cap gajah lah gamaknyer
Baru nanti jadi yang ini yer Adik...
LONDON..
Jauh datangnyer FM ni
Dibeli waktu bercuti2 di Europe lagi, ye Ummi Ross !
Dan KA antara yang bertuah dapat memiliki FM ini ...


Apapun, Thank u so much to
Terjahlah blog beliau di....
Ummi Ross antara yang rajin singgah blog KA
Selain peramah, banyak cerita2 menarik yang dikongsi sama
Dan sambil tu  boleh juga layan tengok kalau berminat nak beli
Kain2 pasang,  dan batik2 yang cantik2
Yang mostly dari Sarawak !
Terjahlah blog beliau .....
Memang x rugi !

41 comments:

Farah Waheda Wahid said...

tahniah kak KA...kalau dapat yang bus double decker tu lagi simbolik dengan London...he he he... Ye lah...terpinga2 jap adik...Ondon tu apa kan?

Mizz Aiza said...

tahniah KA.. jauh terbang FM tu..

QueeN TerataI said...

cantik FM ni KA.. xyah g LONDON dh ada FMnya

Papa Mifz said...

PM takde FM London lagi ,FM Paris ada lah...hehe

AnneRaini said...

sypun ada 1 fm london..syg betul sbb nak pegi ntah thn bile..

Bin Muhammad said...

Jauh berjalan FM tu, Dari London ke Serawak, kemudian ke Semenanjung....sampai patah! Gam gajah juga yg terbaik...hehe

adrianna syaz said...

Sya tengok je london ni..teringat almond london..hehe..ingat kuih je skrg..hee

Khai♥Rin : anies said...

sy dpt jg tp ntah bla nk wat entry tu... ;-)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum, jauhnya FM terbang sini. heee

beta kupu said...

Xpe KA, masih bley smbg lagi tuuu ;)

❤Kamsiah❤ said...

ummi mmg baik hati...saya dah 2 kali dapat fm dari beliau..:)

Nieyl said...

nieyl fm london x penah dpt...tapi keychain dapat 2.. :)

JunAina said...

Bertambah koleksi FM ya KA. Rezeki...

Azian Elias said...

Seronok tu. dapat share the hobby kan. org tu bagi org ni bagi..

kat rumah dah tak tau nak letak mana. beli ada org bagi pun ada.

Eiqa Almond said...

Lamanyaa tak singgah blog KA niee..
Kann dah agakkk, eiqa pun ingat mula2x td London, ingat kuih nama Ondon, heheh rupanya perkataan London.

Acik Erna said...

London ye KA..baca tajuk tadi..acik pun teringin nak tau

Deqla Manjew said...

alahaiii terpatah pulak... takpe boleh gam... hihi.. ondon jadinya ye..

Fiza Rahman said...

Saya pon baru dpt FM london skali dgn pembuka botol ☺☺. Colleague bagi.

Fiza Rahman said...

hishop.

Qhaifa Nur said...

syok juga KA kalau kita kumpul FM ni..macam-macam paten ada

Maria Firdz said...

Wah.. Bestnya..

diana said...

kena cari gam cap gajah le..hehe

Rose Azadir said...

Salam, sy follow blog sis n sis follow blog sy yer...jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com untuk mendapatkan harga istimewa untuk produk Shaklee. TQ for your support.

Rinna said...

Cantik FM tuh KA

sudipVSsenduk said...

sebelum hilang huruf L tu, baik cari gam cepat

wantie said...

ingatkan Indon. ghuphernya London.

tahniah KA

potia casadelarossa said...

la ingat apa td ondon... hakhak buat suspen je... tp kak... FM tu apa maksudnya?

che mid said...

Alamak, terpatah sayap walau cuma terbang dalam envelop... tapi tiba jua di ribaan.. oke le tuuu..

Anonymous said...

Ya Allah, patah juga ye KA, nampaknya lain kali ummi kena lebih berhati-hati, kena balut tebal2 lagi. Sorry ye KA...insyaAllah..nanti kalau ummi jalan2 makan angin lagi, ummi gantikan dengan yang baru ye.
Tq for the n3, luv u mmmuahhh!!

Knor said...

cantik juga kalau ondon..heheeh

Budak Kampung said...

tahniah kak

Pykaa Pdott said...

Wahh untung laa .

Ujie said...

Wah..london gitu! :)

man said...

g london ye..heheheh

Empayar Utama said...

Saya lom dapat :(

Kancil 8349 said...

tahniah dapat hadiah daripada blogger...semoga bertambah rezeki lagi

Ann Ishak said...

nak bersalam kenal dengan Ummi Ross la :)

Amanda Suria said...

SA baru dapat dari Australia. .bos dan colleagues bg..

Raudzah Z said...

Kita punya collection pun banyak yang dah cedera KA..ada je yang patah..nway tahniah KA..bertambah koleksi ya..

Riedaffya ibrahim said...

buat collection lgi kan..

Bin Muhammad said...

Selesai shopping...xsampai london tp kat nuff2 jer hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...