Tabung Masa Depan ...

Monday, July 22, 2013

Cerita Rezeki Ramadhan & Terima Kasih

Hari ni badan x berapa nak sihat
Jadi mood berblog KA agak ke laut sikit
Cuma nak bercerita tentang rezeki yang di terima
Dan nak ucap terima kasih pada pemberinyer !
Mudah2an terus murah rezeki kamu berdua ...


Terima kasih yang tak terhingga kepada
MAMA VOUGE @ AYU

 ( BROOCH CANTIK DARI KOTA KINABALU )
Dan kepada
CIKGU ANIM 
 http://bicaraneem.blogspot.com/

 ( BEG CANTIK DARI BEIJING - ANGAH SUKA SANGAT BEG NI ! )

Uols semua memang kena terjah blog mereka berdua !
Memang terbaik & berbaloi2 punyer ...

( Terjah & BW nanti2 ! )

28 comments:

Asyifa Mustaffa said...

Alhamdulillah....rezeki :)

Fiza Rahman said...

Rezeki ramadhan.

Nurzakiah Hanum said...

syukur2

Norhasniza Khalid said...

tahniah yer, bestnya dari gift cam tu..

Daddy Ziyyad said...

murah rezeki di kala ramadan kan...Alhamdullilah

kiera'sakura said...

wahhh alhamdulilah rezeki kan

Kakzakie said...

Moga rezeki mereka terus dimurahkan KA. Ingatan sebagai teman sesama blogger.

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

wahhh curlasttt sgt dapat omiyage gituew kaka...rezeki khen

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum KA..
wow.. hadiah beg.. dan keronsang cantek.. :) best la... murah rezeki di ramadhan ni ye.

ummuaidan said...

salam KA...rezki dibulan puasa tuh..cantik2 semuanya..

suri said...

wah untuk saya ada tak?

Chic Na said...

ehh.. cikna pun dpt brooch dr mama vogue tu.. ;)

done ford..

paridah said...

bestnyer banyak dpt hadiah2 cantik yer...

ainnoraini said...

alhamdulillah...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Alhamdulillah murah rezeki Akak :-)

Deqla Manjew said...

yg 1st tu akak dpt apa? huhu.. tahniah ye kak.. murah rezeki.. ;)

mama maman aka yana said...

tumpang seronok.. :)

aizamia3 said...

Rezeki Ramadhan..
gambar yang memula tu apa ek.. selimut ke kain pasang..?

Nieyl said...

wah!cantik..rezeki....

Raudzah Z said...

Alhamdulillah murah rezeki KA..

baby comel said...

wah bestnya dapat hadiah.. tahniah kak

wantie said...

alhamdulilah..

jap nak terjah

ANIM said...

Selamat sampai dah..tq kerana menghargainya...

Mizz Aiza said...

tahniah KA.. murah rezeki.. :D

Bin Muhammad said...

Rezeki di bulan Ramadhan...semoga murah rezeki kpd yg memberinya

Mimi Azirah said...

Alhamdulillah rezeki...
Cantik kerongsang tuh

sal ya said...

rezeki tu. alhamdulillah...

mama aryan said...

alhamdulillah rezeki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...