Tabung Masa Depan ...

Tuesday, July 30, 2013

Cerita Serba Salah & Buat Duit Dengan NUFFNANG

Bukan cerita serba salah apapun hati
Cuma tengah berkira2 sekarang ni
Samada nak cashout kan buat kali kedua lagi
Atau nak tunggu sampai duit ni jadi berguni2
Aduhai serba salah dibuatnyer ni ....

Kalau ada yang kata boleh kaya dengan Nuffnang
KA sah2 lah no komen  sekarang
Sebab rezeki2 orang lain ribu2 wang
Tapi KA takat ratus2 jelah bila di bilang2
Idaklah boleh dipanggil jutawang....

Kalau nak diceritakan al kisah
Sejak ada blog hampir 1 tahun 4 bulan dah
Tak banyak pun yang KA dapat dah
Cuma bolehlah nak buat tambah2 
Sebab KA pun dah gak slow berblog sekarang ni dah !

Al - Kisah Sejarah Nuffnang KA
BLOG BERMULA PADA 25/03/2012
Kali pertama cash out pada 30/08/2012 = RM 71.15
 
Jumlah setakat hari ni pulak = RM 234.37
 

So, total keseluruhan selepas 1 tahun 4 bulan berblog = RM 305.52
So, uols nilailah sendirilah yer !
Apapun nak ucap terima kasih NUFFNANG (bagilah CPUV lebih2 sikit)
& pada kawan2 yang sudi terus clik2 kat sini !
Tetap bersyukur atas rezeki ini...
... Acaner ni, nak tekan ke tidak butang cash out tu ????????

46 comments:

Kisah Si Dairy said...

dah boleh buat duit raya tu KA

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. alhamdullilah rezeki tu KA, buat duit dengan blog je. sheila pakai komli. ehehhehe nuffnang tak approved sheila daripada dulu. majuk sheila tau. hehehhee

Lilynn Wifey Sham said...

salam.. KA.. blogwalking sini.. ok ler tu dr kita ni rm0.15 kwang kwang kwang >.<

Ira said...

wah.. bnyk tu KA..
tahniah2...

intanfirdaus247 said...

wah kak ka ..banyaknya..intan duk rm9 dari dulu..haha.x tau nak wat camner bagi naik…hehe…rejeki kak ka tu..

ainnoraini said...

banyak tuu...
jap nk gi tengok kita punya pulak..byk ke ciput jer...

AnneRaini said...

byk tu KA.. sy ni dah 4 thn berblog lg kurang drpd tu..haha

ZazaMyMoon said...

Congrats KA. cepat betul dpt amount banyak.. saya ni sikit je tu pun payah nak naik.. =(

ermmm amount tu banyak jg tu.. tapi kalau KA tak mo cash out dulu punn its ok.. might be after raya boleh lah nak cash out kann..

kesoma rai said...

wahh..banyak tu KA.. boleh top up duit raya..hehe

MulutPayau said...

Tahniah KA..banyak jugak tu..boleh buat duit raya...

Cho Zila said...

oklertu.. kita lagi sikit dari itu.. kita berblog lagi lama tau... kira nuffnangtu suka2jerler...

ieda immi said...

tahniah kak ..
dah banyak tuu bagi saya ekeke ;)

Asyifa Mustaffa said...

banyak tu kA, simpan jdi bnyk pun bole dlu...:-)

Maria Firdz said...

Byk tu... Sy x bergerak2 pun duit nuffnag ni... Huhu

JaSSNaNi said...

wow.. banyak nye.. saya 2 kali dah cash out.. tapi total tak sampai mcm KA punya pun.. hahahahah..

wantie said...

hmmm.... kalau nak pakai tuk raya tak sempat dah KA. kalau nak pakai lepas raya cash out je la..

nak peram sampai ribu riban ke?

ummuaidan said...

Alhamduillah..banyak rezki tuh KA..sy nie ..huh malulah nak citer betapa banyaknyer..:)

Abe Kie said...

selamat menabung akak!

Nurzakiah Hanum said...

SELAMAT TENGAHARI
ANUM BR LEPAS HBS EXAM
SINGGAH SINI LU

Fiza Rahman said...

Tahniah kak. Banyak tu. Saya tak pernah dpt amount byk mcm tu. Cash out jer kak. Dah hujung bulan ni.

Qhaifa Nur said...

banyaknya KA...
jelesnya ha..ha..

ZQ Batik said...

simpan jer... buat-buat x nampak. Boleh jadi tabung silent. Hehehe

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Dah boleh ambik buat duit raya tu akak :-)

ummuaidan said...

done klip klip..:)

nea lopah said...

Tahniah KA. Syukurlah dapat jugak merasa duit nuff. hehehe

izan mama mia said...

tgg hujung bln depan laaa esok dh 1 hb

onlajer said...

Taniah ! rasa nak pow je hehe

ct rahani said...

Alhamdulillah KA.. rezeki jugak tuh.. :)

Asmar Arafad said...

bolehlah bekal raye hee... hee...

Mrs Velentine said...

alhamdulillah rezeki..kumpul lagi kak...klik2

eima said...

alhamdulillah masyuk gak tu .. ai CPUV byk dok menari2 tp UV tak kencang so income pun takat sen2 je la ...hahha

Che Rosliza Che Mat said...

Kita pun belum pernah cash out lagi...banyak jugak..

paridah said...

rezeki ramadan tu KA...menabung dulu pun ok...

ALoNa CintamaniszLite said...

geram jer tgk...hahaa...

el said...

better jgn cashout lagi
amount pun xbape nak cantek
tgu smpi cicah 300 ke or lau boleh sabar smpi 500 time tu sure hati rasa happy sgt2

sbb dulu k.el boleh simpan smpi 900 tuk 2 taun..pas2 kan lama x xdpt BE..last nak ramadan ni dpt byk pulak..so k.el igt nak wat simpanan..mnlah tau kut2 duit tu nti leh g trip jauh2 ke hehe

jgn cash out
tp lau nak pakai urgent boleh je tp make sure cashout 1st week pertama dan mggu ketiga ok

Rinna said...

Alhamdullillah rezeki tuh.. boleh buat duit raya.. :)

Cik Matahariku said...

wahh..br sethun berblog dah boleh dapat macam tu, it means boleh upgrde ke 4angka pndptn tu..:)-tahniah ye.

Ema Johari said...

tekan jer KA..buat belanja raya...hehehe...apapun tahniah KA

Raudzah Z said...

Alhamdulillah KA...duit raya ni..tekan aje..he..he

hana hadi said...

fuk setahun lebih dah cecah rm4++ ok la tu.. hana dah lama tapi baru sekarang earning nak naik.. dulu sen sen je dapat. hehe dlu xtau lagi pasal tips2 nufnang ni

Mizz Aiza said...

boleh buat duit raya tu KA..

Deqla Manjew said...

byknye.. alhamdulillah.. tekan je..rezeki nak raya la tu.. ;)

MaMa Rey said...

alhamdulillah KA..rezeki..kira banyak lah tu KA..sy sampai rm10 pn tak sampai hehhe

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualikum...KA,

rezeki tu,,,alhamdulilah,,,kalau mselim3 dah cash out dahh... x sabar nak pegang cek..heheh . Masa dapat kempen blogbuster...terus aje cash out...hehe

mselim3

pls: kalau boleh sabar ..xper sabar..k

Lilynn Wifey Sham said...

wahh besh nyer dengar.. kita ni KA.. dok rm0.15.. arcanner?.. cash out buat duit guna belanja raya. >.<
kita klik nuffnang KA ok.. ;)

khai mix said...

nice... good job
lets visit my blog
http://khaiblogzz.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...