Tabung Masa Depan ...

Thursday, July 25, 2013

Cuti Sakit Hari Ni Yer

Hari ini KA dah ke Klinik pagi2
Aduhai Angin gastrik tu sudah marilah lagi
Semalaman muntah2 teruk & ceri beri
Belum masuk kisah perut memulas sakit sgt2 ni
Dan
Kepala pun dah spinning2 macam gasing lagi
Sempat juga publish 1 - 2 N3 kat klinik tadi
Sementara menunggu giliran dipanggil Cik Misi
Sudahnyer En Doktor siap2 bagi MC 
Dalam sakit2 tadi
Terpaksa juga singgah kat sekolah anak2 sekali
Menguruskan hal2 mereka lah apalagi
Sedangkan diri sendiri dah tak larat sangat ni
Nasib baik En Hubby jadi driver peribadi hari ini
Oklah terjah2 uols semua nanti2
Nak g sleeping2 dulu ni
Jam pun dah pukul 11.05 pagi ni
Sementara tunggu Adik balik sekolah nanti
Sebab sedari pagi Adik dah bagitau macam ni..
" Sekolah Agama petang cuti hari ni, nanti petang Adik jaga Ummi ! "
Daaaaaaaaaa...........

( Dear En Boss, ini betul2 cuti sakit ni, Siap Dr Pakar gomen yang bagi MC,
bukan cuti sebab nak cuti pjg sampai isnin nanti !)

38 comments:

SYANI said...

MC ye KA.. Rehat betul2 kat rumah ye..

Deqla Manjew said...

hrp bos memahami.. hihi..rehat byk2 ye kak.. adik blk boleh la jaga umi dia.. bagus adik ni.. ;)

izan mama mia said...

mg kembali sembuh

Mira Adzlia said...

smuge cpt sihat ye KA

Fiza Rahman said...

Get well soon kak.

Mizz Aiza said...

semoga KA cepat sembuh ya.. banyakkan rehat..

ummuaidan said...

siannyer..boleh puasa lg tak tu..moga cepat ok yer..

ummuaidan said...

siannyer..boleh puasa lg tak tu..moga cepat ok yer..

Sayangku Zie said...

aut tak dapat abayangkan betapa sakitnya gastrik ni.. moga cepat semboh yer..

wahida said...

cepat sembuh ye...

nn lylyn said...

smoga cpt sembuh =)

Daddy Ziyyad said...

Kalau doc pakar gomen yg bagi MC tu, mmg betul2 sakit...:) Berehat lah Ka ya..moga cepat sembuhnya

Ibu Lala said...

Selamat berehat KA

ct rahani said...

get well soon KA.. bykkan berehat yer..

Raudzah Z said...

get well soon KA..take care

SarahSyafiq said...

Get well soon KA.

pena rozie said...

Semoga cepat sembuh....

Ummu Amar said...

Semoga cepat sembuh..

hehehhe..macam puisi :)

Ummu Amar said...

Semoga cepat sembuh..

hehehhe..macam puisi :)

wantie said...

rehat ye KA. nanti adik teman tu kurang la sikit sakitnya..

kat penang pun jerebu ni. risau ngan kesihatan anak anak.

get well soon yer

Bin Muhammad said...

Semoga cepat sembuh, ada hikmahnya tu nanti... Bersabarlah

Ummu Amar said...

semoga cepat sembuh..

macam baca puisi pulak :)

aizamia3 said...

moga cepat sembuh.

Masha Meisters said...

haha...dear bos!
selamat bercuti...take extra care di bulan puasa ni eh :-)

Chic Na said...

take good rest kak.. cepat sembuh.. ;)

Ema Johari said...

banyakkan rehat kak KA

lieyalatif said...

siannye KA...dugaan di bulan puase...cepat sembuh yeak KA...kene pantang gak dulu mkn tu...bagi perut lega dulu....

Asyifa Mustaffa said...

X sihat KA, bnyk2 rehat ye...

Papa Mifz said...

alah nanti bos tengok MC tuh dia percaya lah tuh...hehe

Acik Erna said...

assalam KA..acik tau sangat macamana rasa sakitnya gastrik tu

boni kacak said...

dasyat betul.. pening-pening pun sempat lagi publish entri kat klinik.. hahaha

semoga cepat sembuh tau.. makan ubat jangan tak makan

Kancil 8349 said...

semoga sembuh...banyakkan berehat

MystoryPic said...

bulan pose ni banyak asid dah bercampur dalam perut... moga cepat sembuh la ye, nanti banyak lak nak kena ganti pose..

ummiross said...

KA..tak sihat ye. Ummi doakan moga cepat sembuh, selamat berehat.

Cik Zaitul said...

Harap cepat sembuh!!!
Makan jangan pedas2 tauuuu...

Ira said...

Semoga cepat sembuh... minum air msk bnyk2..

ayut said...

jg diri bek2x yer KA...moga sihat dan diberi kekuatan melawan sakit :)

Mimi Azirah said...

get well soon kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...