Tabung Masa Depan ...

Tuesday, July 16, 2013

Hasil Guna Air Kelapa Tua Untuk Muka Versi Angah !

Ingat tak dengan N3 PETUA CANTIK VERSI ANGAH DULU !
Petua yang ANGAH dapat dari cikgu dier tu
KA buat N3 tu dalam Bulan June 2013 dulu
So, sepatutnyer kena review lepas je seminggu
Tapi ANGAH kata tunggu dulu
So, kita kena tunggu & tunggu !

Oklah lepas dah hampir sebulan berlalu
Rasanyer kena wat jugaklah review itu
Tara.... pic ANGAH yang terbaru
Masih dalam tudung sekolah lagi tu
Oklah kalau nak cuba petua itu.....
Yang penting kena rajinlah Uuuuuuu !


Comey Tak ANGAH .....
 Jangan marah yer ANGAH...
Kurang pahala puasa nanti tau !
Oklah... nak cuba petua ANGAH guna air kelapa TUA tu, silakan..
Manalah tau nanti2
Boleh lah dapat wajah ala budak2 sekolah cam ANGAH tu !.... He He He

24 comments:

Mira Adzlia said...

comeynya..owh..ni yg nk kne cri stok kelapa tua nih..hihi

Nurzakiah Hanum said...

tomei2

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk halus kulitnya..

ummuaidan said...

wow..cantiknyer anak dara nie...auntie pun tringin jgklah nak wajah cam budak sekolah gitu..:)

bunga_rose said...

comel si angah ni..

JaSSNaNi said...

wow.. nampak berkesan.. so lepas ni kena guna air kelapa tua lah.. :) dari dok beli sabun cologen la apa tu kan.. :D

JaSSNaNi said...

wow.. nampak berkesan.. so lepas ni kena guna air kelapa tua lah.. :) dari dok beli sabun cologen la apa tu kan.. :D

Asyifa Mustaffa said...

berkesan ye kak...nmpk cantik...bersih...

Mama Vogue said...

Rajin anak dara KA jaga kecantikan kulit :) Bagus mula dari usia muda gini..hihi

kesoma rai said...

jaga muka dari muda bagus..nanti da berumur mudah nak jaga..

wantie said...

nampak bersih je muka angah.

kena wat stock buah kelapa kat rumah le. adei.. sapa nak tolong kopek kelapa pulak.

hehehe

:: Mrs.Eady :: said...

comeyyy :)

Raudzah Z said...

comelnya angah..kena cari air kelap tua ni..tapi selalu beli santan jae..mana nak cari kelapa tua..nway, gambar mummynya mana?

hainom OKje said...

Yelah...licin dan halus je kulit dia KA

aizamia3 said...

angah yang comel.. ;)
geram nengok pipi dia yang tembam tu..

Khai♥Rin : anies said...

glowing gitu

ALoNa CintamaniszLite said...

gebu dh laa ni..hehe..

**takde bekalan air kepala tua laa kat sini..hoho. Dulu dh tanam pokok kelapa pandan kat depan umah ni. Bila umah depan ni nak naik...nak tambak..pokok kelapa kena tebangg...uwa...
dh elok dh berbuah..dan merasa air dan isi buahnya...

ieda immi said...

comey2 .. ;)

Chic Na said...

comel angah.. kena belek petua tu lah.. hihi..

klik white.my..

Tetamu Istimewa said...

Kulit kalau dah halus, mesti cantik.

Fiza Rahman said...

Nampak bersih & licin lah kak. Nak cari kelapa tua lah mcm ni ☺☺

Fiza Rahman said...

hishop & ford.

Deqla Manjew said...

haha.. kena cuba nih.. untung2 dpt pp comei mcm angah... ;)

mama aryan said...

nak try jugaklah kot2 muka jadi remaja mcm angah nanti..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...