Tabung Masa Depan ...

Wednesday, July 10, 2013

Indahnyer Bila Rezeki Di Kongsi Bersama2

Rasa tak seronok pulak nak share cerita makan2 ni
Di hari pertama kita berpuasa pulak tu hari ni ...
Tapi, yang penting niat KA hanya nak berkongsi cerita
Kisah gembira bila rezeki dikongsi bersama
Gambar2 makanan KA dah 'sensor2kan' sikit2
He He He

Cerita Rezeki Satu
One of my sister dapat "APC" hari tu
So, weekend lepas belanjalah satu family
Makan2 di Restoran En. Mc D
Memenuhi permintaan anak2 buah ler sebenarnyer ni ...
Tahniah & TQ to my sister @ MAK UDA !
 Moga terus murah rezeki buat mu yer ...

 

 Cerita Rezeki Dua
Memenuhi jemputan salah seorang Emak kenalan Adik
Waktu Adik di Pra - Sekolah dulu
Namun masih bercontact2 sampai sekarang ni
Ada jemputan makan2 dan kenduri kecil kesyukuran
Bersempena juga dgn kedatangan ramadhan
Adik sibuk melayan makan buah manggis
En Hubby sibuk dengan buah durian
KA pulak curi2 makan 2 biji pisang
Tapi, lauk pauk nasi dan menu sedap2 tu
Saja x tunjuk sebab faham2 ajelah puasa pertama
Apapun terima kasih
Pada tuan rumah yang sudi jemput KA sekeluarga
Moga terus murah rezeki yer, buat KAK ANN Sekeluarga !

( Baru lepas meeting dengan Management ni, tengah pening2 lalat KA ni ! )

26 comments:

Mira Adzlia said...

murah rezeki sgguh :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, selamat berpuasa. sheila tak tengok gambar, baca ayat2 je. hehehe...

adrianna syaz said...

Err..nk ckp sedap jgk..bleh..hehe..murah rezki KA :)

D Yatie said...

Kite hrp sgt stu hr nt kte dpt arrange kenduri sendiri. :)

QueeN TerataI said...

Alhamdulillah.. rezeki... APC tu ape kak? hehehe

Mizz Aiza said...

semoga terus murah rezeki KA.. :D

adyna said...

Salam Ramadhan utk KA sekeluarga

::NureeN:: said...

wahh meriah.. alhamdulillah rezqi jgn ditolak :)

ANIM said...

Bulan puasa nampak durian ok lagi..tak terliur..heee
Cuba bulan lakn..mau ne tidak..hee
Moga bertambah murah rezeki si pemberi

Deqla Manjew said...

owhh.. dpt anugerah pekerja cemerlang yee... bestnye mkn2... xpe la kak.. kami boleh thn ...in shaa Allah x tergoda.. selagi iman di dada.. cewahh...haha..

kesoma rai said...

APC tu apa KA..

alhamdulillah.. bila kongsi lagi berkat. makan lagi kenyang.. hehe..

Nizam.Ariff said...

pose-pose gini, buah pisang pun nampak macam pizza jer... hmm....

Nizam.Ariff said...

Eh... teringin nak buat bubur durian pulak...

Shaiful Zaidi said...

Salam Ramadha KA.. Tahniah kat adik yg dpt APC tu.

beta kupu said...

manggis tu menguji keimanan sggh! huhu

Nurzakiah Hanum said...

murah rezeki

Maria Firdz said...

Bulan Ramadhan mmg pmbawa rezeki utk semua..

wantie said...

Alhamdulillah... murahnya rezeki

:: Mrs.Eady :: said...

alhamdulillah..

keli menari said...

mana tak pening..mcm2 ada..haha

Aine Ainun said...

Makin murah rezeki..nya..=)

Empayar Utama said...

Wah, makan penutup sempena nak puasa, moga murah rezeki

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...KA,

Selamat berpuasa... KA,

mselim3

pls: APC - Anugerah Perkhidmatan Cemerlang..

mama aryan said...

alhamdulillah...murah rezeki KA

Raudzah Z said...

Durain and manggis tu memang sedap..tapi makan durian bulan puasa tak berapa nak elok kot..coz tekak boleh jadi kering kalau kita makan banyak..(macam selalu kita buatlah)..

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah...rezeki. Smoga rezeki mereka bertambah murah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...