Tabung Masa Depan ...

Friday, July 12, 2013

Kate Middleton & The Royal Baby !

Semuanyer teruja yer !
Britain is officially on baby watch with Prince William and his wife Kate Middleton 
awaiting the imminent arrival of their first child 
who will be third in line to the throne.
 Photographers are camped outside the hospital, social media are buzzing,
 and stores are touting baby goods ahead of the expected
 arrival this week of the future heir to the British throne. 


The couple have remained vague about the exact date the baby is due 
other than to say mid-July and the arrival will be announced in a combination of 
the traditional and modern - via Twitter, websites 
and with a notice outside Buckingham Palace.
  The baby is to be born in the private Lindo wing of St. Mary's Hospital in London 
where Prince William was born 31 years ago. Princess Diana, who died in a car crash 
in 1997 after splitting up with Prince Charles, also had Prince Harry there.

Kate is apparently officially due to give birth this Saturday,
but it remains to be seen whether this is her ACTUAL due date,
or one fed to the media to throw us all off the scent.

34 comments:

ummuaidan said...

sanggup depa ni berkampung kan semata2 nak dpt coverage tuh..:)

Nurzakiah Hanum said...

:)

Mira Adzlia said...

wah...da nk bsalin ea kate

JaSSNaNi said...

wow.. dah pakat2 standby belaka para jurukamera tu kan.. mana taknye.. anak comel yang bakal lahir dari keturunan raja.. :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. dah nak bersalin? bestnyaaa

shark said...

gambr paling mahal nnti nie..
mmg berbaloi ler berkampung kt ctu.

QueeN TerataI said...

PHOTOGRAPHER PUN DH BUAT PREPARATION YE KA

Ira said...

wah... hebatnya..
boboi ke gigirl x tau lg ye?
x sbr nk tgk baby diaorg. mesti comel sgt..

ieda immi said...

wahh meremang bulu roma saya kak ..
teruja lak saya baca nie ..
wahh kejap jee masa dia dah nak bersalin dah erkkk

memang semua ddah x sabar .. sama macam rakyat britain ..
prince william lagilah !
adehhhhh x sabar ! ;)

ANIM said...

susahnya jadi "the most wanted baby" ni kan..

LydSunshine said...

Huh, saya plak yg nervous nak tunggu anak derang lahir. Private wing kat spital tu mmg khas utk royal family je ke?

wantie said...

TU DIA... SANGGUP DEPA DOK TUNGGU NOH.

Khai♥Rin : anies said...

punya la x sabo nk tggu

Deqla Manjew said...

wahhh x sabar jugak ni nk tgk baby kate!!

Ibu Lala said...

aduhai...tu la kalau org yg berpengaruh kan. nak bersalin pun ada org nak ambik gambar bagai.

Raudzah Z said...

Wah KA mesti tak sabar nak sambut anak buah baru...mesti comel tu..

Papa Mifz said...

semangat sungguh dorang yer...

hana hadi said...

mesti buat acara besar-besaran.. hana pun xsabar2 nak tengok. hehe

Nur-nba said...

Wah sampai macam tu sekali ye.. Berkampung menanti saat kelahiran bayi yg ditunggu2..

aTieYusof Family said...

Kita pun jadi teruja nak tatap wajah Baby mrk.. mesti comel :)

RedRose said...

seriously? there's always a price to pay when you have da popularity aite? huhuhu

Mizz Aiza said...

berkampung la mereka kat sanakan?

man said...

duit punya sanggup berkampung..hehehe

ummiross said...

Meriahnya mereka berkampung, masing2 berebut nak jadi yang pertama melaporkan.

ALoNa CintamaniszLite said...

dasat dorang kan..
sanggup berkampung kat situ demi sebuah berita panassssss

MaMa Rey said...

blm lahir dah popular si baby...:) rasa tak sbr jg nak tengok..

adzairdawati makdara said...

wah tak sabar nak negok anak will and kate ni

baby comel said...

rasa mcm depa baru je kahwin. ni nak dpt baby dah eh..

QasehnyaRania said...

pic paling mahal ler kan

selamat berpuasa kak :)

boni kacak said...

sampai macam tu sekali.hahaha

ejulz said...

masyukkk.. hehe.. semua x sabar menanti.. ehehe

ANNA MARIANA said...

wah, x sabo nak tgok baby kate ni..

Fiza Rahman said...

Dasyat betul persiapan.

mama aryan said...

dah lahir ke belum agaknya baby ni sekarang ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...