Tabung Masa Depan ...

Sunday, July 14, 2013

Kongsi Khasiat Kurma

Berkongsi Info Dari FB ni...


18 comments:

Mizz Aiza said...

Banyaknya khasiat.. aiza suka makan buah kurma..

Bin Muhammad said...

Tapi kurma dah semakin mahal le...huhu

Nurfaezah Abdullah said...

sedang mengira jam berbuka haha

Asyifa Mustaffa said...

Sy klau time buka..x kira bape biji makan....sedap !

Keli Menari said...

yeayyy sy suke kurma

Mira Adzlia said...

byk khasiat kurma ni..tp rmi org tmsk sy mkn mse bln puasa je..hihi

Papa Mifz said...

bulan puasa nih lagi kerap makan kurma...:)

Aine Ainun said...

kalo nak bersalin pun bagus makan ni, bagi tenaga..=)

Cik Kay Jue said...

wah.. thanks for sharing.. >_<

Acik Erna said...

assalam KA..terima kasih.

Acik Erna said...

assalam KA..terima kasih.

Raudzah Z said...

Kita suka makan kurma yang watery tu..so fresh and sweet. Tapi dia orang kata yang dry lebih serat compared to yang kita suka tu.hmmm..

kiera'sakura said...

sejak preggy nie baru belajar makan kurma time sahur 7 bijik. sekali dgn satu mug jus kurma si dingin pagi tue. semuanya demi nak dapat tenaga masa posa nie hihihi

wantie said...

ya.. T memang suka makan kurma. kalau tak puasa pun T memang makan kurma.

yang best sekali time berpantang tu. dah buah lain tak boleh makan. makan kurma. Terbaik kan..

Tetamu Istimewa said...

Pengorbanan kurma yang sangat tinggi nilainya.

Saya juga suka makan kurma.

Fiza Rahman said...

Kurma memang sedap & berkhasiat ☺☺

Deqla Manjew said...

mmg terbukti kebaikan mkn kurma ni.. deqla suka kurma yusof taiyob.. hihi

mama aryan said...

bagus makan kurma ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...