Tabung Masa Depan ...

Friday, July 05, 2013

Produk Kecantikan KATE Kanebo Malaysia

 Sesuai sangatlah untuk kita pakai pagi2 raya nanti kan !.  
Dari bedak asas solekan sehinggalah solekan mata, bibir  dan lain2
Semuanyer lengkap & terbaik!  
Hingga dipilih menjadi pemenang untuk "pilihan terbaik, nilai berbaloi"
Pasti wajah nampak lebih cantik dan berseri2 nanti
Di pagi Aidilfitri... Betul tak Kak Toon !

KATE is an exciting makeup ensemble with the top market share among self-selection products
for young women, inspired by the concept of 'No More Rules'.
Link to Kanebo Malaysia http://www.facebook.com/kanebomalaysia
Company Overview
Kanebo Cosmetics Malaysia Sdn. Bhd.
Tel : +603-79549171 Fax : +603-79549172

For enquiries, please email to:
info@kanebocos.com.my

Antara yang menarik tentang produk ini yang KA sendiri pun teruja
Adalah alat solekan untuk mata ......

Dan juga antara info produk yang ini...


Head on over to Watsons Malaysia or SaSa Malaysia to get your hands on it now!
Memang kena cuba lah !

14 comments:

lieyalatif said...

good info KA utk mereka2 yg kaki make up...boleh try usha kat watsons nanti....

Nurzakiah Hanum said...

hebat nie

Nieyl said...

wow!
singgah kat sni...

suri said...

love it !

adrianna syaz said...

Saya mau mekap ni...:)

Umi Nazrah said...

orang yg suka mekap mesti suka ni. mesti beli untuk raya nanti, hehehheee. tapi saya ni style tempek bedak ja :D

izan mama mia said...

saya xreti bersolek, cukup oles gincu n tempek bedak jew

Asyifa Mustaffa said...

X penah pakai mekap waktu raya...cuma bedak ngan foundation n lipstik klau rasa nak pakai...klau x..mmg x laaa...

Mizz Aiza said...

aiza je yang tak reti nak bermekap.. hihi.. selalu hentam je..

- AZIE - said...

suka...suka...nk g tgk nti

wantie said...

suka mekap mata. bior nampak besar.

walaupun mata T ni besar still nak make up gak.

walaupun T pakai spek nak make up mata jugak. nak gi watson la kalau gini

Noe said...

macam menarik jer...especially yg kt mata tu... :)

Haryati Faizal said...

wauuu... besh ni...

Fiza Rahman said...

Saya jenis tak make up. Lipstick jer dah cukup ☺☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...