Tabung Masa Depan ...

Wednesday, July 03, 2013

WW : Kreativiti Dekorasi & Antara Seni Jalanan Yang Kreatif

Memang kreatif sangat kan !



29 comments:

Nurzakiah Hanum said...

kreatif kan

Eiqa Almond said...

Hahhaa
Kelakar pun ade jugakk..
Angry bird tuu x tahan..
Tapi betol laa memang kreatiff :D

adrianna syaz said...

Kreatif..suka yg spiderman tu..hehe:D

Papa Mifz said...

terbaiklah...

Noe said...

sah kreatif nya...jadi menarik plak...

Fiza Rahman said...

Sgt kretif.

Bin Muhammad said...

Ini lebih kepada seni dinding yg kreatif...hehe
Memang kreatif giler!

KY Atie said...

eemmmm...ada2 je mereka ni kan, kreatif

eita said...

memang kreatif

Asyifa Mustaffa said...

sngt2 kreatif....mna KA dpt la gmba2 unik ni...:-)

lizz said...

Kreai betul dierang ni...semu anyer cute

Zura@Iwan said...

mmg kreatip lah..hehe

Mizz Aiza said...

memang kreatif la KA..

Hanih Borhan said...

Hahahaha, Ya Allah, kreatifnyaaa!

Cracks tu depa guna buat art ;)

boni kacak said...

simple sangat tapi menarik.hehehe

D Yatie said...

Kreatif sangat2

ieda immi said...

seyess kreatif dan comel !

BUNDA a.k.a KN said...

memang kreatif sangat...siapa lah punya tangan kreatif tu..

Khai♥Rin : anies said...

Kreatif nyer depa ni...salute!

ALoNa CintamaniszLite said...

sape laa rajin sgt ni..kreatif sungguh..

MystoryPic said...

hihihi comelnya......

Raudzah Z said...

kreatifnya dia orang ni KA...siapa sangkakan, ditempat-tempat yang sebegini ada seni yang bernilai tinggi..

Kancil 8349 said...

kreatifnya...

aTieYusof Family said...

cantik nya..mmg kreatif..:)

Maria Firdz said...

memang kreatif.. tak terpikir oleh otak yg x kreatif ni...

QueeN TerataI said...

kreatif sgt.. kelakar pun ada bila tgk semua ni

wantie said...

suka tengok yang unta dok berjalan tu. sangat cute.

haish..jgn smapai dak Amirul tu transform lukisan kat dinding umah udah le. hahahaha

Deqla Manjew said...

kreatifnye dorang ni...tersenyum deqla tgk smua gmbr2..siap ada game angry bird lagi tu..! haha..

hainom OKje said...

Mmg kreatif dan unik KA org yg membuatnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...