Tabung Masa Depan ...

Thursday, August 22, 2013

2 Rasa Pagi Ini !

Bukan 3 rasa yer , tapi 2 rasa hari ini
 1.  Sedih.....
Pagi2 ini cuaca sejuk dengan hujan renyai2 yang menemani
Sepanjang perjalanan KA ke office hari ini
Seolah2 alam turut sama bersedih sekali
Dengan apa yang telah terjadi
Tragedi kemalangan maut di Genting Highland yang ngeri
Bukan nak mencari salah siapa & menuding jari
Lepas satu, satu kemalangan ngeri terjadi
Kalau dah melibatkan bas ni
Memang banyak lah nyawa yang terkorban dan pergi !
Salam Takziah & Al Fatihah ......

2.  Ceria....
Terlintas pulak hati nak check2 En. Nuffnang hari ini
Yelah lama tak jenguk sejak cuti raya lagi
Bukak2 jer, ada sedikit senyum terukir di bibir KA yang tak berapa nak cantik ini
Ada 3 CPUV/BE baru yang sedang menari2
Alhamdulillah, syukur atas rezeki ini....
Dan terima kasih pada yang sudi support dengan clik2 iklan2 ini!
 
 DAN JUGA TQ TAK TERHINGGA PADA EN NUFFNANG & PARA PENGIKLAN YER !
Rezeki Syawal buat KA gamaknyer .....

32 comments:

Maria Firdz said...

tahniah... dan takziah...

Kisah Si Dairy said...

dalam kesedihan ada kegembiraanya KA..tahniah

Rai Ourkizuna said...

saya terbaca jugak pasal kemalangan semalam tu.. sedih..

wahh.. tahniah KA

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam KA...mmg sedih bc ttg tragedi bas tu.Tahniah juga dpt BE br..k.atie lom cek lg.Jap lg kot :)

Ira said...

Alhamdulillah.. rezeki dr nuffnang.. :)

Takziah buat keluarga mangsa..

Nurzakiah Hanum said...

salam takziah pada keluarga mangsa

JunAina said...

Samalah kita ada 3 tapi earning ciput jerk...sedih...

Asyifa Mustaffa said...

yelah..kat tmpt sy pun hujan, skrng da cerah dah...
takziah juga buat mereka...bende dah jdi...nak buat cmne kan...
tahniah utk BE tu..:)

beta kupu said...

btl, sdey sgt dgn tragedi tu....
yg kedua tahniah n alhamdulillah rejeki KA...hihi

Vee said...

insha Allah ... rezeki syawal tuh ...

Deqla Manjew said...

yup..deqla turut bersedih dgn kejadian semlm tu.. mmg terkejut la bila dgr berita.. moga jadi iktibar buat smua.. tahniah pd akak dpt rezeki dari nuffnang..

Chic Na said...

hehe.. okla tu. terubat rasa sedih tu ye..

salam khamis..

Nieyl said...

Rezeki tuh.. :)

ZazaMyMoon said...

Takziah buat yg mereka yg terlibat dlm kemalangan ngeri Genting Highland smlm,..

nway, congrats KA.. rejeki dibulan syawal.. duit raya tu :)

Knor said...

ingatkan masak tiga rasa tadi...

terharu baca kisah tragedi tu..dashyat lagi yg di mesir tu..

Norhasniza Khalid said...

al fatihah dan salam takziah buat keluarga mereka..

wah.. masyuk.. mama klik nanti ye..

ct kektus said...

1. takut pon ada dengar kemalangan bas tu. :(


2. seronok kan bila cpuv bertambah. hihii

wantie said...

tu la.. seriyau nak kesana. selalu sangat terjadi kan.
takziah .


amboi.. duit raya le tu

Suri™ said...

nak jugalah

Aishah Jahirah said...

alhamdulillah...rezeki...:)

Qashmere said...

Tahniah KA. Kita punya dah lama stop
tak dapat2 LOL

Qashmere said...

Tahniah KA. Kita punya dah lama stop
tak dapat2 LOL

QueeN TerataI said...

mmg menyedihkan. Moga keluarga mangsa & mangsa yg selamat tabah hadapi dugaan.

wah2.. seronokla ada CPUV..

Raudzah Z said...

Alhamdulillah balance feeling KA..takziah untuk family yang terlibat and tahniah untuk KA. Rezeki ramadhan yang mencurah...

Ibu Lala said...

Betul tu kan. Dr smlm lagi dah follow citer psl krjadian tu. Bertambah sedih bila tgj gambar dorang dkm berita.

Bin Muhammad said...

Semalam cuaca cerah, xsangka tragedi terburuk berlaku. Takziah.

Tahniah...semoga murah rezeki. Sumbangan duit raya lagi buat KA.

hainom OKje said...

Tulahkan KA...sedihlah kalau ada tragedi macam ni

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

takziah kepada keluarga mangsa genting highland..

tahniah untuk rezeki nuffnang tu.. :D

Ema Johari said...

Al-Fatihah kepada mangsa kejadian..dan tahniah utk akak

Fiza Rahman said...

Takziah buat keluarga mangsa kemalangan yg terlibat.

Tahniah sbd dpt BE. Saya ada 5 BE yg tgh running ☺

Fiza Rahman said...

Twisties & digi.

Tetamu Istimewa said...

Takziah kepada keluarga yang terlibat.

Tahniah! Murah rezekinya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...