Tabung Masa Depan ...

Monday, August 26, 2013

Aduhai masih penat !

Masih lagi kepenatan hari ini
Habis lenguh satu badan specially pinggang hingga ke kaki
So, N3 baru ceritanyer nanti2
Nak BW pun mood ke laut sangat ni
Campur kerja2 yang perlu dibereskan atas meja ni....
Kita story kisah nanti2............
Just kongsi yang ini dulu pagi2 !!

( SUMBER DR FB )

33 comments:

Nurzakiah Hanum said...

great word

nuyui a.k.a miss YUI said...

haah btol tu =)

Fienazzuki said...

Sangat setuju!

Bin Muhammad said...

Salam di pagi isnin yg indah...

Ummi Iman said...

:)

Kakizan Omar said...

Setiap hari rasa penat.. acaner tu?.. hhuhuhu

Asyifa Mustaffa said...

selamat dah open housenya ya KA...selamat mengemas la ye...:)

Ira said...

salam pg isnin KA..
selamat bekerja..
take care ye. :)
betul tu.. setuju ngan kata2 itu.

Nizam.Ariff said...

diri sendiri - cantik atau tak cantik, tetap cantik..

Rai Ourkizuna said...

saya pun kepenatan KA..hahaha

Maria Firdz said...

Salam Isnin... :-)

intanfirdaus247 said...

Salam kak KA..x apa ..amek nafas dalam2..hembus..hehe..take ur time kak

lizz said...

betul tu sangat setuju...Cantik itu cuma pinjaman

Norhaizan hakim said...

Tapi kalau dah ke laut tu jgn jangan jauh sangat, takut jenuh nak balik ke pantai..heheheh

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

betul tu KA.. bersyukurlah dengan kecantikan yang Allah dah kurniakan kepada kita..

Ibu Lala said...

Sama la. Penat n sakit sakit badan jugak ni. Rasa cam nak cuti je tp apakan daya. Cuti yg tinggal hny 10 hr je

Rasp said...

orait2 take your time...
me pun lum leh betul2 ngadap blog...

suka kata2 itu...
soooo trueeee....

Nasuha said...

Jom sertai Segmen: Doodle Aku & Gitar dan dapatkan doodle muslimah pegang gitar yang comel. http://nasuhanass.blogspot.com/2013/08/segmen-doodle-aku-gitar.html

eMMe said...

Ciptaan Allah semuanya cantik... cantik luar dan dlm.. kalo dlm nya tak cantik tak gune juge...

Raudzah Z said...

have a good rest KA...

Masha Meisters said...

have a great rest sis :-)

Chic Na said...

setuju...

klik2 hi shop.

maszmadi said...

oho, dah ilang lenguh2 badan tu update lagi yerk... hehe

LydSunshine said...

Ok.. nnt citer ye.

ANIM said...

betul..betul

dear xila said...

nikmat Allah hanya pinjaman bila2 ms akan ditarik balik kennn ;'(

ANNA MARIANA said...

nice sharing sis :)

Norhasniza Khalid said...

betul tu... hihi.... nice sharing kak...

Haryati Faizal said...

takpe...amik mood dulu...KA

wantie said...

yup.. kecantikkan tu lelama akan pudar juga. akan berkedut juga.

tapi hati yg baik sentiasa cantik..

hainom OKje said...

Angkat berat ke KA....sampai penat sungguh tu

Deqla Manjew said...

setuju.. bkn kecantikan je.. kemewahan , harta benda, rezeki.. smuanya hanya pinjaman.. bila2 masa ALLAH boleh tarik balik..

Tetamu Istimewa said...

Tidak perlulah tergesa-gesa. Berehatlah dulu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...