Tabung Masa Depan ...

Monday, August 19, 2013

Harijadi Syawal Tanpa Kek Buat Angah

Ulang tahun kelahiran Angah jatuh pada 9 syawal lalu
Kebetulan nak beraya ke rumah my sister malam tu
Jadi berkumpullah satu family kat situ
Meraikan harijadi mini buat Angah tanpa kek macam selalu
Tapi tetap terasa kemeriahannyer tu ! 


 Walau tanpa kek pun, makanan yang lain meriah2 juga
Pizza Hut pengganti kek yang paling cepat habis di tala
Ada nasi himpit dan rendang ayam pedas sampai meleleh air mata
Tak lupa coklat Famos Amos, nugget & kuih2 raya
Paling tak boleh tahan durian pun ada !


Selamat Ulang Tahun buat Angah
Moga jadi anak terbaik dunia & akhirat
Nanti kita buat majlis harijadinyer yang sebenar2 yer... yang grand sikit hehehe !
(Lupa... tq pada penaja my sister & my brother juga, murah rezeki uols berdua !)

( Akan cuba BW pelan2 yer ... !)

46 comments:

Nurzakiah Hanum said...

best gak kan
anyway happy b'day

Mrs Velentine said...

happy birthday angah..klik2

Knor said...

selamat hari jadi..semua pun sedap..alhamdulillah

Kakcik said...

Happy belated birthday, Angah. :)

❤Kamsiah❤ said...

hehe..anak saya besdaynya jatuh pada 5 hb..otw blk kg...masih tak buat2 lagi majlis utk dia

Nieyl said...

Salam Syawal..
Hepi besday to angah..
Semoga menjadi anak yg terbaik dunia dan akhirat..Aminnn..

p/s: jom follow blog baru nieyl
http://the-brides-boutique.blogspot.com/

nea lopah said...

sedap nye ada doroyannn

beta kupu said...

ringkas tp meriah sbb bkumpul sedara mara, itu lg best kot?! =)

RedRose said...

durian dah ada...kek takkan dipandang punye dah sis. hahaha. gerek okeyh sambut bday jamu durian.

JunAina said...

Happy belated bufday angah...

wantie said...

Happy b'day tu angah. ala.. tak de kek pun tak pe. B'day bukannya terletak kat kek. tapi..kalau ada lagi best.

Bin Muhammad said...

Selamat ulang tahun angah, Pizza pun dah cukup best tu!

QueeN TerataI said...

happy bithday buat angah... ;) xde kek pun xper.. yg pentinga da durian.. sedap tuuu

lelamaisara said...

happy besday untuk angah,..semoga dimurahkan rezeki n dipanjangkan umur..:)

hainom OKje said...

Hepy bezday Angah.... Tapikan KA kadang tu kek bukan makan sangat pun, lebihnya nak ambik gambo je hehe

ummuaidan said...

Hepi besday angah..moga jdanak yg soleh& berjaya dunia akhirat..best celebration camtuh..semua aderr..:)

maszmadi said...

selamat ulang tahun angah.. moga jadi anak yang baik ye...
doyan tu menu paling best tu... hihi

Rai Ourkizuna said...

happy belated birthday angah~

takde kek, pizza pun sedapp..

Sayangku Zie said...

Happy birthday angah... wah jamuan best semuanya..

BUNDA a.k.a KN said...

ringkas tapi sampai juga hajat..Alhamdulillah, HEPY BESDAY ANGAH SAYANG...

adyna said...

Happy birthday untuk Angah ;)

Qhaifa Nur said...

hepi besday buat angah...
tetap meriah tanpa kek KA...

Kakzakie said...

Happy birthday Angah.
Kalau sambut di hari raya memang meriah sebab cuti lagi dan banyak kuih-muih. Mood raya lagi..

Rinna said...

Epy Belated Besday buat Angah.. tak de kek pun tak per.. yg penting meriah dan ramai meraikan bersamakan.. Tengok makanan pun sedap.. :)

Ema Johari said...

happy belated birthday utk angah...sama dgn anak ema...tak ada sambut pun..malah kat entry pun belum buat...

nor azman said...

hepi besday angah..sedapnya makanan 2

aizamia3 said...

Selamay hari lahir Angah..
Moga sihat selalu hendakNYA..

AnneRaini said...

inipun dah meriah dah ni..makanan pun macam2.

Vee said...

happy birthday angah ! durian ? ish , nak sikit ... heheheee

Kancil 8349 said...

selamat hari raya

Tihara said...

happy belated birthday angah, bestnya santapan dia :)

eita said...

selamat hari lahir untuk angah....

Haryati Faizal said...

hepi besday...
alamak... sedapnye doriannnnn....

Chic Na said...

happy birthday angah.. salam aidilfitri utk KA sekeluarga.. ;)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

selamat hari lahir angah.. semoga dipanjangkan usia dan menjadi anak yang soleh.. :D

ummiross said...

happy birthday Angah...
Seronok juga jatuh pada bulan Syawal, tengah meriah beraya, banyak juadahnya.

ALoNa CintamaniszLite said...

selamat membesar angah...hehe..

selamat hari raya KA..

boni kacak said...

happy bithday angah... :)

ANNA MARIANA said...

happy belated bufday angah ..
moga panjang umo dan murah rzki slalu...aminnn..

lieyalatif said...

selamat hari lahir angah...jadi anak cemerlang dunia dan akhirat yeak....

meriah tu KA sambutan dgn mkn2...kek takde pun takpe dah tu KA....

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari lhir buat angah ya =)

m.u.l.a.n said...

happy birthday angah..!!! seronok bday time raya...

Deqla Manjew said...

happy belated birthday buat angah.. xpe la x yah kek2 dah.. cukop la tu buat mkn2 kan.. ada gak pizza.. kira mcm kek la jugak tu..hihihi..

Ira said...

happy belated bday angah..
smga cemerlang dlm pelajaran, murah rezeki & gembira selalu..
tak pe la takde kek..yg penting diraikan beramai2. mesti seronok..

Fiza Rahman said...

Happy belated birthday buat angah.

MaMa Rey said...

happy beleted beday Angah..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...