Tabung Masa Depan ...

Friday, August 16, 2013

Hidang Gambar Adik Di Syawal Pertama

Fuh Fuh Fuhhhhhhhhhh hembus2 sikit
Di petang Syawal yang ke 9 Jumaat ini
Buang sawang & debu yang mula nak menepek2
Baru ada masa sikit nak jengok blog hari ini
Pun sedang memikir2 apa n3 yang nak dikongsikan...
Cerita raya tu sudah semesti
Oklah mula2 nak share yang ini
Gambar terbaru Adik di syawal yang pertama
Bak kata Adik merah itu tanda berani kan Umi ..
Berani nak collect duit raya ler ni hehehehe...

Mula2 gambar wajah ceria & happy Adik pagi2 raya ...

 Lepas tu gambar duduk2 minum dulu sebelum mula pergi beraya ...
Adik, Adik umur baru 7 tahun dah mengalahkan gaya anak dara hehehe
 

Dan yang ini gambar lepas penat balik dari pusing2 kutip duit raya !
Memang raya ini, yang paling seronoknyer anak2 kecil lah kan !
Oklah.... Nanti2 KA cerita lagi.
Idea tepu sangat2 ni
Neway, nak ucap terima kasih pada yang terus sudi jenguk blog KA ni !
Sangat2 KA hargai.... 
Mood BW nan hado ni camno aduyai ...!!!

32 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cutenya dia

Fiza Rahman said...

Dah bersin2 ni kak...hehehe...

Mesti adik dpt banyak duit raya kan. Saya pon mood masih ke laut lagi ni.

SYANI said...

Comel handbag dia... Mesti banyak dapat duit raya kan adik..

wantie said...

Merah sangat lah Makngah.. wah bergayanya adik. sib baik mention 7tahun, kalau idak sekali wak rombongan meminang ni...

ok..ok.. tunggu entry seterusnya yer.

Adik, Ummi bagi duit raya banyak tak?

Yumida Huda said...

pandainya si dia bergaya
cantik sulaman manik pd baju dia sis

jemput baca & komen entry yumida ni sis KA:

http://umikasum.blogspot.com/2013/08/jom-komen-blog-jejaka-jambu-aka-mr-nan.html

pengomen bertuah bakal memenangi hadiah..jemput la singgah :)

Kakcik said...

Wah... Adik macam retis! :)

Deqla Manjew said...

alolo..comei la adik berbaju raya.. beg adik tu mesti penuh dgn duit raya kan.. hihi..

Farah Waheda Wahid said...

adik dah pandai bergaya depan camera tu... *_^ apapun adik comel pada aunty...

Rinna said...

Selamat Hari Raya KA

Comel adik berbaju merah.. yer.. sweet jerk.. :)

Khai♥Rin : anies said...

chomel nyerrrrr

lizz said...

kemain bergaya adik kiter sorang ni...biasala gegirl memang memang nak bergaya...tambah-tambah hari raya....cantik & kemas adik pakai selendang...comel...

Rasp said...

banyak kumpul duit raya ke adik? hehehehehhe...

budak2 zaman skarang memang pandai bergaya kan...

maszmadi said...

hamboiii, kalah akak macam ni...

beta kupu said...

adik looks good in red lah! =)
Selamat hari raya KA & famli

Bin Muhammad said...

Jenuh jugalah menyapu debu2 ni...baru nampak muka adik, hehe

Selamat kembali KA, Salam Aidilfitri!

Nursaila Norman said...

selamat hari raya utk KA dan keluarga :)

Noor said...

hahah..mcm adik sy je.usia berapa nih?adik noor darjah 3.tp gayanye cmtu la..dengan hndbag la ape smua.hihi..

ANIM said...

Mana idea tak tepu KA..saya pun sama..
Penangan rendang dan kemang..hiiii
Lemak dah tu...

Tihara said...

comelnya adik beraya, selamat hari raya KA n family :)

mama maman aka yana said...

selamat hari raya KA

eita said...

amboi bukan main adik melaram...

Ibu Lala said...

Amboiii bergaya sakan adik ye. Banyak ke dapat duit raya tu.

Noe said...

comelnya adik...byk ke kutip duit raya Adik...masa raya ni..budak2 la yg paling seronok...

Knor said...

selamat hari raya KA sekeluarga.

comel segak bergaya...beg tgn tu penuh dah ke?

Budak Kampung said...

X hado mood BW ek?sama la kak..bila dh lama tinggl ni.kena amik mood ni boleh BW lepas n

kay_are said...

setuju sangat! memang budak kecik r paling best bile masuk time raye camni..

ummuaidan said...

wah adik kemain lagi melaram yer..banyak tak dpt duit raya..:)

ayut said...

wah gaya adik...bukan main.cantik jer.hihihi..mesti byk adik kutip duit raya ni.. ^^

Mrs Velentine said...

wah cantiknya adik pakai tudung..banyak dapat duit raya adik?

hainom OKje said...

eh...lawanya adik pakai selendang...sapa yg pakaikan tu KA

Sayangku Zie said...

cantik anak dara KA. comelnya dia

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

pandainya adik bergaya.. nampak penat muka lepas balik kutip duit raya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...