Tabung Masa Depan ...

Tuesday, August 27, 2013

Lihat Sifat Diri Dari Bentuk Jejari Kaki

Berkongsi sesuatu dari FB pagi ini
Kebetulan ada kebenarannyer for KA lah ! Kebetulan.......

( Perkongsian Dari FB )
 Menurut bentuk gaya Arabic 1 :
 Mempunyai sifat survivor didalam diri dan tidak mahu mengalah . Suka melakukan kerja dengan pantas dan secara bersistem supaya tampak lebih teratur . Bersifat pemimpin didalam diri . Seorang yang berterus terang tetapi didalam hati ada taman, individu yang boleh dijadikan sebagai sumber inspirasi dan merupakan seorang pemikir yang bijak.

Menurut bentuk gaya Roman 2
Seorang yang mudah berkawan, sangat emosi jika menyentuh hal bab keluarga mempunyai impian yang besar tetapi memerlukan orang dibelakang untuk membantunya . Seorang yang bersifat cool dan lebih suka membuat hal sendiri.

Menurut bentuk gaya Greek 3 :
 Merupakan seorang pelaksana kerja yang paling baik dan tidak mudah putus asa, mempunyai kemahiran yang tinggi didalam sesuatu kerja . Mempunyai ilham, kreatif dan merupakan seorang insan yang berseni tetapi bakat terpendam . Keperluan membina diri untuk lebih maju, hidup penuh dengan impian dan idea tetapi tidak dilaksanakan.

  Apapun, Ia hanyalah ramalan semata2. 
Setakat untuk bacaan aje & Jangan Pulak Anda Percaya 100% Yer.. 
 
( N3 AUTO PUBLISH )

21 comments:

Norhasniza Khalid said...

menarik lah kak, sempat intai jari kaki tu.. mama punya jari pada gambar no 1. ada jugak betulnya fakta ini dalam diri mama ... hihi

Khai♥Rin : anies said...

mungkin ada benarnya

:: Mrs.Eady :: said...

No.2!

LydSunshine said...

Saya seorang yg cool dan suka buat hal sendiri. ;)

beta kupu said...

sy yg mna satu? biarlah rahsia...hihihi just for fun kan KA ;)

Asyifa Mustaffa said...

sy gaya 3, ada sedikit sebanyak..eh..bukan sedikit...hampir betul kut semua tu...hahaha...

Haryati Faizal said...

sy yg no.1 tu hihi...tq share KA

Rai Ourkizuna said...

no 2.. hmmmm

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, sheila no 3. hehehehe :)

Qashmere said...

Bole caya ke ni sis. hahaha adoih!

wantie said...

T yang ketiga tu.

Raudzah Z said...

He..he..Macam betul aje..Thanks KA for sharing..

ALoNa CintamaniszLite said...

utk suka2...sebagai rujukan utk nilaikan seseorang pun boleh..hehe. Cuma ia bukan fakta, kan...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

saya no 3 kak hikss

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

aiza no.3..

Chic Na said...

errr no 3. ada jugak sama sikit. hehe..

klik2 digi..

Nurul Ain Zulkarnaind said...

menarik

hainom OKje said...

Terus tengok jari kaki hehe....Ada betul ada tak betul!

ANNA MARIANA said...

anna yang no.3.. :)

Deqla Manjew said...

yg mana 1 rupa jari deqla? hurmm.. RAHSIA.. mana leh bgtau.. hihi.. ;p

Tetamu Istimewa said...

Sambil baca entri, sempat juga belek kaki.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...