Tabung Masa Depan ...

Wednesday, August 21, 2013

Misi Follow Semula Jadi Mission Impossible !

Kita Kasi Intro Dulu....
Nak minta tolong sikit boleh 
Sikit je, takut ada yang kata KA banyak songeh
Kalaulah boleh
Bila dah follow sini, tolonglah tinggalkan link uols boleh....

Senang untuk KA follow semula
Rasa tak sedap hati pula
Bila x dapat nak jejak & follow semula
Mana2 yang dah sudi jenguk dan follow blog KA

Kalau takde link ini
Apapun tak boleh nanti
Memang lepas tu sah2 akan jadi
Mission Impossible lah ni
( Ehsan google )
Neway, tq & terima kasih pada yang terus sudi follow Blog KA yer
Even KA dah agak slow dalam berblog skang ni
Kerja2 office mmg tengah banyak sangatlah  der !

" Hari Raya Hari Yang Mulia
Bermaaf2an lah sesama kita
Kalau bolehlah KA nak follow semula
Agar ikatan persahabatan terus kekal even di alam maya "

39 comments:

Nurzakiah Hanum said...

:)

Asyifa Mustaffa said...

kan...kdang2 ada yg 4lo x letak link...payah nak jejak semula...

Bin Muhammad said...

Inilah masalah yg selalu berlaku, nak follow balik tapi xdapat nak cari url kat mana...

Rai Ourkizuna said...

hehehe..jgn susah hati KA.. KA da follow saya da rasanya.. tikiu!

Khai♥Rin : anies said...

betul tu KA...kalu x de link mmg payah. even da google pon x dpt nk jejak

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, sheila pun dah agak slow blog sebab kerja tengah banyak nak cover dari masa raya punya. huwaaa. penatnya. selamat hari raya KA :)

aTieYusof Family said...

Tinggalkan link, mudah nak follow semula kan.. kita dh follow..hehe:)

wantie said...

betul tu KA, kalau follow pas tu tak de link susah gak kan.

ummuaidan said...

alhamdulillah niat baik..kdg tuh takdek link wpun depa rajin mengomen..

Nieyl said...

Singgah di pagi hari...
mood raya masih di sini.. :)

Ibu Amirul said...

Ain pun ada masalah tang tu juga... nak follower tu pengomen tegar, tapi kita tak de link dia, tak leh nak terjah balik

Kisah Si Dairy said...

kadang-kadang ada jugak yang tak tinggalkan link.
jemput KA dan rakan-rakan join segmen nie
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-1st-segmen-singgah-blog-saya-2013.html

Norhasniza Khalid said...

itulah, dorang follow tapi tak tinggal link, susah nak jejak balik..

Wak Gelas™ said...

wak folloow jeeer..,ehHHe

Deqla Manjew said...

blog deqla akak KA tau kan? hihi.. yela, moga ukhwah yg terjalin ni kekal berpanjangan.. ;)

eMMe said...

aa'ah KA, Me pun selalu gak terima camtu.. dah kite tak tau mane nak gali cari dowang tu, heheheh...

Raudzah Z said...

Tak your time KA..just enjoy our work as we enjoy updating our Blog..walau kedua-duanya memang ada pressure..he..he

Qhaifa Nur said...

pernah kena juga macam ni KA...
cari tapi tak jumpa...

Chic Na said...

memang impossible kalo takde link kan.. hihi..

❤Kamsiah❤ said...

saya pun biasa menghadapi masalah follower tiada link..nak buat mcm mana..bkn taknak follow kembali..

eima said...

klu aku tak kisah lah .. janji kita suka baca blog org tersebut dan tak kisah lah klu blog kita baca tu nk follow tak kita balik kan ... janji kita suka baca sudah

Ratu Hatiku said...

Singgah rabu KA.. :)

Ema Johari said...

saya okeykan

Cik Kay Jue said...

ini la sering terjadi KA.. penat da g tau suruh tggl link.. tp itu la.. yang dtg ke blog kita tu bukan tiap2 hari org yang sama..

Cik Kay Jue said...

selamat hari raya KA

diana said...

tak de link tak yah follow balik..mungkin mereka tu cuma silent readers je kot...

Lilynn Wifey Sham said...

Thenx KA follow my blog
Warnawarnithecolorz.blogspot.com by LWS

Papa Mifz said...

PM dah tak kisah sangat orang follow ke tak blog PM nih...hehe

QueeN TerataI said...

err queen punya link ada kan? hehehe

LYAfrina said...

salam aidilfitri KA
ye la..kdg2 bila klik kat nama..xde link ke blog kan.. susah nk jejak smula..

MystoryPic said...

follow jgn tak follow.... moh kita berbalas kunjung...

Zira Aziz said...

..pnh jgk mcm ni..puas godek2 nk cr link tp x jmpa2..

boni kacak said...

ehem-ehem..

www.bonikacak.com

hehehe

ANNA MARIANA said...

anna pon sama jugak.. kekdang nak balas jejak balik mulalah tak boleh pulak..huhuhu

Kancil 8349 said...

sentiasa ada

hainom OKje said...

betul tu rasa tak puas hati bila org dah folo kita kita pulak tak folo balik... tp masalahnya....tak de URL kan...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

pernah juga orang follow tak tinggalkan link.. aiza cuba google nama dia, kalau nasib jumpa la blognya.. kalau tak terpaksa senyap je..

Fiza Rahman said...

Betul tu kak. Susah nak jejak org yg tak tinggalkan link ni.

Tetamu Istimewa said...

Rasanya blog ini semakin popular dan mempunyai pengikutnya yang ramai. Maaf ya, dah lama tak jejak sini. Jadi untuk balas dendam dan rindu. Saya terjah entri yang ada.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...