Tabung Masa Depan ...

Tuesday, August 27, 2013

Ole2 Raya, Kad Raya & BE Raya Lagi

 Sebab masih dalam mood raya 
Nak share yang ini juga
Satu, dapat ole2 raya dari teman blog yang mmg best giler
Dari tuan punyer blog yang santai ini
RAUDZAH Z @ MYBLOGSANTAI 
 
Coklat yang sedap, brooch yang cantik & kad raya menarik
TQ so much dear !

Juga kad raya yang mabeles kata Adik
Dari tuan punya blog yang kecil molek
 MY DEAR ANNAMARIA !
Terima kasih banyak2 yer !

Uols kena terjahlah mereka berdua, memang berbaloi2 punyer !

Dan pagi ini baru dapat nak terjah EN NUFFNANG

Alhamdulillah rezeki satu lagi BE di bulan raya ini semalam
DOVE SAMSON MEMANG TERBAIKLAH !

Terima kasih pada yang singgah 
Dan terus sudi2 clik2 yer !
Sangat2 KA hargai .....
Again, TQ SO MUCH EN NUFFNANG & PENGIKLAN yer !

30 comments:

Kisah Si Dairy said...

bestnya KA...sy pun dapat jugak...

maszmadi said...

alhamdulillah, rezeki...

Empayar Utama said...

Wah ada BE meh saya tekan

Kakizan Omar said...

Terbaik.. :D

Noe said...

noe pun dapat juga dari Raudzah @ Blog santai.. http://alyadina.blogspot.com/2013/08/hadiah-dari-blog-santai.html

Asyifa Mustaffa said...

rezeki2...alhamdulillah...:)

Qashmere said...

Tahniah sis.. dapat BE! Macam2 dapat tu!

nea lopah said...

murah rezeki KA.

wantie said...

coklat tu sedap.. suka nau kalau travel, singgah isi minyak mesti beli coklat tu.

Rasp said...

Alhamdulillah....
murah rezki u sis...
dan semoga bertambah murah rezki...

Bin Muhammad said...

Tahniah, rezeki murah lepas raya...hehe
Saya pun bagi hadiah jugalah...Nuff2

Raudzah Z said...

You are most welcome KA and thanks ya promote Blog Santai..

siti alfakhishah aman said...

dh klik..

Acik Erna said...

Tahniah KA..dapat hadiah dan dapat BE

Ain Noraini said...

alhamdulillah...rezeki tu kann...ada coklat lagi tuu...

Umi Qi said...

KA...wahhh sungguh dihargai...KA famos tuh yg org suka

adyna said...

Dapat juga BE dove ni ;)

ummuaidan said...

wah..bestnyer KA dapat kad raya ngan ole2 tuh..& yg bestnyer pun dpt nuffnang tuh..

ALoNa CintamaniszLite said...

kad raya tahun ni sy dpt satu jer, KA..

aTieYusof Family said...

wow! coklat...sukaaaa...
sy pun ada dpt kad raya dr teman blogger..mmg best:)

mama maman aka yana said...

rezeki tuh.. :)

Dzureen Darwis said...

BE tu apa? Hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Alhamdulillah rezeki semuanya tu kak

Fiza Rahman said...

Tahniah kak. Bestnya dpt ole². Saya pon dpt BE dove ni.

Ira said...

alhamdulillah rezeki..
bestnye dpt kad raya..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

bestnya dapat kad raya.. tahniah KA dapat BE baru.. :D

Chic Na said...

bestnya dapat coklat sekali.. ;)

hainom OKje said...

KA......samalah hadiah dari Raudzah tu!

Deqla Manjew said...

alhamdulillah.. x putus2 rezeki raya ye..

Tetamu Istimewa said...

Memang murah rezeki KA. Tahniah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...