Tabung Masa Depan ...

Saturday, August 31, 2013

Puteri Diana Dalam Kenangan

Princess Diana remained a devoted mother to her two boys until her death on August 31, 1997. 

Prince William has always had the memory of his mother close to his heart - holding concerts in
 her memory and even gave Diana's engagement ring to Kate Middleton. 
" A special relationship Between Mother & Son"
 



 SOURCE & INFO CREDIT TO HERE

( N3 AUTO PUBLISH )

15 comments:

adyna said...

Jika puteri Diana masih ada dia dah mempunyai cucu ;)

Che Rosliza Che Mat said...

Dalam kenangan.

Tihara said...

sekarang dia dah ada cucu

Papa Mifz said...

puteri sanjungan ramai tuh...

Vee said...

wajah yang diingati di seluruh dunia ...

ANIM said...

tiba-tiba teringat lady D yang dilupakan....
sama tarikh dgn kemerdekaan negara kita ya rupanya...lupa dah

Chic Na said...

tengok kate teringat lady D..

Aimaniman Ezaiza said...

Kesian Lady D.. mangsa karenah birokrasi Keluarga Diraja...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

comel putera william kecil dahulu..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dalam kenangan kan kak

baby comel said...

Diana ibu yang sgt penyayang kan..

Nastyna said...

Muka both Princes tak jauh berubah dari kecik kan. Comel.

ayut said...

mesti ank2x ye rapat je gan ibu kan...puteri diana..dlm kenangan..

Raudzah Z said...

Kita tengok Diana ni. Very soft and sweet. And William masa kecil comel sgt..masa dah dewasa tak sgt. But I am he loves his mother very much coz dia ni nampak rapat dengan diana....

Deqla Manjew said...

cantik kan mendiang puteri diana.. kate pun cantik mcm dia jugak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...