Tabung Masa Depan ...

Thursday, September 05, 2013

Baju Baru Harga Runtuh Tu !

Brand New, Size : S
Owner : My Sister
Harga Asal : RM 200.00 ++
Harga Nak Jual...
RM 180.00 incl posting
Reason nak jual : Tetiba je rasa tak masuk dengan color dier... hehehe!
KA tolong war2kan aje ..
Berminat tinggal kat kotak komen 
OR email KA di....
kesumaangsana5@gmail.com
Siapa cepat dier dapat yek !

( KA BW pelan2 yer, In Shaa Allah.. ! )

23 comments:

Haryati Faizal said...

ala size S tak muat...klu M mau gak i rembat hihi

Raudzah Z said...

Cantik..tapi not my colors as well KA..

Asyifa Mustaffa said...

x muat...! kikiki...

Farah Waheda Wahid said...

kakak KA, ini memang baju kegemaran saya... dan saya punya warna pink hitam giteww...cumanya kalau tak preggy ni memang dah beli dah...wakakaka...mesti ramai yang minat ni kak...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, lawanya. tapi sheila tak minat baju yang singkat. hehee. harap2 ada yang belinya :)

Bin Muhammad said...

Saya shopping kat nuff aje ye... :)

Masha Meisters said...

serius cantik giler kan....suka lak colour dye...hhehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dgn saya mesti xpdn hihihi

Chic Na said...

cepat cepat.. hehe.. tolong promote..

Nurzakiah Hanum said...

cantik

LydSunshine said...

cantik, tapi saiz S.

Che Siti Maryam said...

cantik...:)

mama maman aka yana said...

cantik.. tp saiz S la.. tak muat arr..

Ira said...

cantik.. sape yg body cantik, mesti lawa pakai ni.. hehe..
done click kat sini juga..
tq KA.. :)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Cantik baju ni..

Knor said...

anak remaja sesuai sgt ni..dah jual baju plk ke..knor mmg hobi tukar header KA..HEHEEH..knor ni mmg tak ada wawasan..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

saiz S aiza tak muat.. hehe..

aTieYusof Family said...

Cantiknya...cuma jarang pkai baju mcm ni...:)

Deqla Manjew said...

cantiknyeee.. kalo saiz xs/xxs mmg deqla amek dah.. hihi..deqla kecik je kak..

Nadya Dyana said...

cantik tapi kecik sgt hehe

Nastyna said...

Cantik... size saya pulak tu tapi atk dapat la nak pakai kat sini sebab dah nak masuk musim sejuk kan. Plus I dont think u wanna post it here anyway hihihi.

Mrs Velentine said...

cantik tapi saiz nye tak muat..warna febre MV pualk tue

Fiza Rahman said...

Cantik :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...