Tabung Masa Depan ...

Monday, September 30, 2013

Gembiranye Adik Bila Che Ta Selamat DiRisik !

Umum tahukan tentang hubungan cinta 
Rozita Che Wan & Zain Saidin Tu
Akhirnya teka teki telah pun terjawab apabila beliau telah dirisik 
oleh kekasih hatinya pada 29 Sept 2013 di Kuala Lumpur
 Dalam satu majlis tertutup yang dihadiri seramai 50 orang tetamu 
daripada keluarga kedua belah pihak.
Rozita telah berkongsi gambar cincin merisik yang diterimanya di akaun Instagramnya 
Dan antara peminat2 Che Ta yang paling happy pastilah Adik
Dier kan peminat setia Che Ta ni !
Kalau ditanya sebab apa minat Che Ta
Jawab Adik " Sebab dier dah lah cantik, tak sombong, baik pulak tu ! "
Ini semua gara2 Che Ta menegur dan berbual dengan dier 
Waktu Adik join satu program TV dulu ! 
Sampai sekarang Adik ingat tu ....He He He

Apapun tahniahlah Che Ta !... Even KA idak ler pulak minat dier !

 

30 comments:

Khai♥Rin : anies said...

tahniah che ta!

lizz said...

baru tau...Che ta memang cun n jelita lak tu...

Ummiarissa Mahdi said...

semoga cepat berkahwin...elak fitnah masyarakat...

❤Kamsiah❤ said...

saya mcm KA jugak...tak minat langsung dia ni..

wantie said...

semalam tengok program primadona tu, tiga janda tu jadi pengacara kan, sekali dorang bertiga pusing belakang..

dari belakang tengok body che ta memang cunggggg... che ta emmang lawa. Tapi T minat ayu raudhah lagi. hehehe...jgn marah ye adik.

MystoryPic said...

Untung Che Ta..... cincin merisik besar tu... cincin tunang tak tau besar mana....

Acik Erna said...

kalau dah kawen nanti mesti adik lagi suka tu kan KA.

Lilynn Wifey Sham said...

KA,, kite suke che ta sbb mukenyer sweet sgt even tak bermake up.. :)

Eye_nee said...

Amboi minat sakan adik kat dia yer.....saya pun minat jugak cik Ta ni KA...semoga menjadilah jodoh mereka berdua yer....

Nastyna said...

Dia memang lawa,itu mmg takleh deny cuma saya kurang gemar bila dia mula bercakap atau bagi alasan itu ini. Hihihi

Mia Kassim said...

Semoga jodoh mereka berkekalan....:D

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah kepada che ta.. :D

mama maman aka yana said...

amboi... suka la adik yer.. besar gak cincin dia eks.. hahaha

ALoNa CintamaniszLite said...

untung dia...
wlpn kekasih dia jauh lebih muda...tp masih menghargai kisah cinta mereka. siap ada risik2 lg tu..padahal orang tua2 dulu buat majlis ni utk konfem kan anak dara tu takde orang punya lagi. Maklum ler...sama2 tak kenal, kan..

aTieYusof Family said...

Tahniah for depa..
moga kekal hingga ke jinjang pelamin..grand juga majlis merisik nya:)

HeNRieTTa JoSe said...

Cantek cincin tu....

Adik masuk program tv....bestnye....

adyna said...

Tahniah che ta ;)

Kakzakie said...

Oh... mereka belum kawen lagi ye KA. Kakak ingatkan dah menikah tau sebab dlm rancangan ramadhan tempohari ada program mereka masak berdua macam dah kawen....

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Knor said...

knor pun mcm tak kenal pun dia...

Mrs Velentine said...

tahniah che ta

S.K.A said...

laaa..igtkn dah kawen =) bru merisik rupanya..dulu kalau xsilap dgr diorang nk kawen sblum raya puasa..rupanya bru merisik

Maria Firdz said...

Wah.. Adik knal dia ptt la excited... Hehe

Haryati Faizal said...

tahniah semoga smpi ke jinjang pelamin...

hainom OKje said...

Moga kekal bahagia hingga kesyurgalah hendaknya

petrasis1 said...

Baru tunang..? hehe..

rasanya Che Ta dgn Zain tu dah tahap wajib nikah dah tu... tak payah tunang lg dah... :-)

Deqla Manjew said...

pergghh... majlis merisik pun grand..!! apa lagi majlis nikah/sanding nanti kan.. ;)

ros_reeza said...

ada jugak tengok gambarnya semalam.. meriah majlis dia kan..

Raudzah Z said...

kita suka jugak tengok cik ta ni especially masa masterchef selebriti hari tu..anyway she's beautiful..

MaMa Rey said...

che ta memamg cantik..sy pn minta dgn dia ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...