Tabung Masa Depan ...

Thursday, September 26, 2013

Macam Ni Cara Nak Potong Tembikai Yer Adik2!

Bila berkenduri kendara antara tugasan wajib for KA 
Jadi tukang potong buah2an
Dan yang paling famous bila kenduri kendara
Samada buah limau  or buah tembikai
Sebab bila nak suruh anak2 dara ni yang buat
Macam2 alasannyer tak retilah, takutlah
Tapi for KA mak redah ajelah !
 
Ada banyak cara sebenarnye nak potong buah tembikai ni 
KA nak kongsi salah satu cara potong tembikai dengan pantas & cepat
Tapi kena hati2lah
He He He

Ada berani tak?????
Kalau tak berani, cubalah cara lain
Or minta tolong orang lain potong kan !!! Lagi mudah khen.....

20 comments:

Jueliza Jamani said...

kalo cara dalam video tu hancuq lebuq.. hehehehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, sheila paling fail potong buah-buahan. hehe thanks sharing KA :)

adrianna syaz said...

Oo..bru cntik jdnya tembikai tu eh KA..hehe..sya slalu ambil sudu,korek isi tembikai..marah mak.huhu

Nurzakiah Hanum said...

hehehe

suri said...

tak kisah potong blh makan

Khai♥Rin : anies said...

sm la mcm bdk2 kt opis sy ni..x reti ptg tp mkn tau la plak ;-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

laju sgt tu dia potong xberaninya nk potong mcm tuh hehehehe

Anis Salmizan said...

yer kakak..hehehhehe

lizz said...

waa kemainkan dia potong tembikai laju giler..jangan terpotong jari sudah...hehe

Farah Waheda Wahid said...

kalau yang less than 30 seconds tu, tak apalah terima kasih, nanti terpotong pulak tangan ai..ekekeke... dahlah jari pendek2...karang tak berjari pulak langsung kang...ekekeke....

beta kupu said...

perghhh pantas giler!

Dzureen Darwis said...

Makan pakai sudu je lah hehe

S.K.A said...

perhhh lju betol..tp mcm ngeri je..klau kena tgan..alamaknya ptus la..mcm mmbazir pn ada..hu3 =)

Haryati Faizal said...

yati pun potong cam KA potong senang...

Deqla Manjew said...

potong je la mcm mana pun.. janji cantik & sedap dimkn.. haha.. x bran la potong tembikai cam gitu.. serammm...

D Yatie said...

Merahnyerrr. Seeedap tengok. Mst manis kan.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

kalau aiza rela potong kaedah biasa.. macam mana rupa pun tak kisah, asalkan sedap dimakan.. hehe..

Raudzah Z said...

Tak mungkin KA kita akan buat macam tu..ngeri..nway kita click untuk KA jugak..

wantie said...

tak sanggup ai.. hohohho..

klau dah susah sangat nak potong, scoop ngan sudu je lah. korek je macam mana pun. asal masuk perut udah...

syikin hashim said...

sedapnya tembikai...senang bila ada teknik ni, tiap2 hari boleh makan tembikai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...