Tabung Masa Depan ...

Friday, September 06, 2013

Makan2 Pagi Di Syawal Terakhir

Hari ini adalah Syawal terakhir buat kita bagi tahun ini kan
Jadi pakat sama2 kat office masing2 nak buat pot luck hari ni
Selain niat nak bersedekahkan di Jumaat ni
Yang ini mana yang sempat KA bawa
Tengah tunggu yang lain2 untuk disusun sama
KA bawa
Nasi himpit / Kuah Kacang
Kek Marble Pelangi
Agar2 Bandung
Tart Nenas & Sedikit Kerepek
& Beli sikit nasi lemak daun pisang
Ok.. Kejap lagi nak layan makan.....


JEMPUT SAMA2 !

39 comments:

Rai Ourkizuna said...

bestnya.. team kami saya sorang melayu.. memang pakat takde la nak buat potluck ke sambutan raya bagai ni..sobss

Umi Qi said...

Sedap yer KA...nk join pi opis KA boleh...meriahhh yer makanan weeeeeeee

Ratu Hatiku said...

Bestnya... Selamat menjamu selera KA :)

Kisah Si Dairy said...

bestnya.....

ummuaidan said...

byknyer menu..sempat lg tuh masak2..hehe

lizz said...

sedap tu nengok nasi lemak bungkus ngan nasi impit tu..lapo terus rasa...

Nurzakiah Hanum said...

wow menyelerakan

beta kupu said...

sure ns impit yg jadi rebutan nnt kan...hihi

beta kupu said...

sure ns impit yg jadi rebutan nnt kan...hihi

Bin Muhammad said...

Betui punya makan nih! Tak payah makan tengahari dah...hehe
Sedekah di pagi jumaat juga.

nuyui a.k.a miss YUI said...

kejap je rasa..

maszmadi said...

hurm lama dah kat opis ni x buat potlak.. best kan makan ramai2.. sambil kongsi2 lauk.. mesti meriah..

Mrs Velentine said...

yummy sedapnya..hehe klik save22

nea lopah said...

Sedapnya KA.

Tihara said...

bestnya kan makan ramai2 macam ni:)

Abe Kie said...

sedap tu...minta sikit agar2 bandung tu...

Chic Na said...

sedapnyaa.. nyummm..

done escape & save22..

LydSunshine said...

Banyaknya makanan KA bawak.

Mummydearie said...

baru pekena nasi impit, rendang ngan lodeh semalam kakak masakkan. Aighh, terliur lagi ni tengok gambar aje!

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, bestnya. kat ofis sheila dapat kuih pelita :)

QueeN TerataI said...

sedapnya tu... lapar plak rasanya tgk makanan semua tu

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...KA,

Meriahnyer...makanan pun sedap2..

mselim3

Masha Meisters said...

ei...germala...sedapnyer...

Shaiful Zaidi said...

Wah...banyaknya makanan...

wantie said...

rezeki di hari Jumaat. nak nsi impit tu.

aTieYusof Family said...

Makanan sedap2..meriah makan ramai2..
moga berjumpa lg di Syawal mendatang:)

Norhasniza Khalid said...

sedapnya ...meriahnya pi pagi raya dengan hidangan makanan yang lazat-lazat belaka...

Asyifa Mustaffa said...

sedapnya nasi impit kuah kacang...

Raudzah Z said...

Wah banyaknya sumbangan KA..moga murah rezeki ya..

AnneRaini said...

kak KA bawa sume tu?Banyaknye...

Shark Kay said...

meriahnyer hari terakhir syawal..
knyang perut masing2 nie..
jimat dh belanja unutk lunch..
ehhe.

Deqla Manjew said...

byknye menu.. kat opis deqla harini pun ramai yg buat jamuan.. tp unit kami x buat lagi..haha.. tunda minggu dpn.. jadi jamuan x berapa nak raya lah! ;p

Nadya Dyana said...

sedapnye! ^^

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

berakhir sudah bulan syawal..

Fiza Rahman said...

Sedap plak tgk nasi himpit kuah kacang tu. Kat office saya ni dah buat awal2 aritu.

Maria Firdz said...

makan2.. ni minggu akhir dh raya... hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bestnyer ada potluck mcm ni

MaMa Rey said...

sekejap je syawal berlalu kan KA..suka makan nasi himpit dan kuah kacang..

Che Rosliza Che Mat said...

Wah!!! banyaknya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...