Tabung Masa Depan ...

Friday, September 13, 2013

Musim Asmara Soo Wincci

Lama tak dengar berita & cerita Soo Wincci
Selepas program Master Chef Selebriti 
Tup2 keluar MV yang ini ...
Amboi ada Akim Ahmad lagi..


Kenapa Akim Ahmad ???
Pada pelancaran video muzik berkenaan, turut hadir penyanyi dan pelakon Akim Ahmad 
yang turut menjadi hero dalam video terbabit. Mendedahkan mengenai pemilihan Akim 
dalam video berkenaan, akuinya penyanyi itu dipilih kerana wajahnya ada mirip 
bekas teman lelakinya.

“Memang hanya Akim menjadi pilihan pertama saya sewaktu diminta memilih hero 
untuk membintangi video berkenaan. Selain meminati bakat Akim, sebenarnya dia
mengingatkan saya kepada bekas kekasih saya,” katanya.

Hurrm.. layan jelah !

22 comments:

Farah Waheda Wahid said...

x pernah dengar lagi ni, ni first time... ^_*

lizz said...

soo vinncci ni lawa sangat...
kemain cantik video klipnyer ni ala2 fantasi...

LydSunshine said...

Wah... akim ada potensi la ni nak jadi bf baru wincci.

Chic Na said...

wahh.. specialnya akim.. huhu..

wantie said...

pergh... mesti touching kan. sebab leh ingat kat kekasih lama

dear xila said...

chineese look ke? ke ex dia malay tulen hehe best gak lagu ni

Raudzah Z said...

Suka jugak dengar lagu ni walaupun slang dia agak ketara..anyway she's sweet..

Zira Aziz said...

..dah ada lagu baru ye..mmg jrg sgt ambik tau psl artis ni :P

mama maman aka yana said...

exboifren dia malay la kot eks.. hehe

Noe said...

wahh dah jadi penyanyi dia...suka tgk muka dia...cantik...
btw..dh klik2 nuffnang.. :)

Yumida Huda said...

sweetnye soowincci
licin je kulit dia
done isi 3 tabung sini

Papa Mifz said...

ada terbaca di surat khabar Metro tadi...

Vee said...

penyanyi bangsa cina ni mcm pernah nampak kat tv ... dah sapa mr.nuff

Lynn Munir said...

Kenangan mengusik jiwa tu..hehe

nor azman said...

blh tahan lagu dia..hehehe

kaishin said...

best suara dia, sekali dengar macam shiela majid pun ada. bahasa dia pun takde pelat kan.

BUNDA a.k.a KN said...

soo wincci...antara artis bukan melayu yang popular masakini.. dan dikenali oleh peminat melayu juga dengan lagu2 melayu yg dibawanya.. akim? akim okey..

Mimi Azirah said...

Layannnn...soo wincci fasih berbhasa mlyu..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bekas bf muka cam akim la tuh hihihii

Nurul Ain Zulkarnaind said...

layan je la kan

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

untung muka sama..

Deqla Manjew said...

asmara luna deqla tau la..haha... ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...