Tabung Masa Depan ...

Wednesday, September 04, 2013

WW : Kenangan Cahaya Syawal Yang Tertinggal

Antara Pic2 Malam Syawal 
Dengan limpahan cahaya lampu lip lap, pelita, bunga api & mercun juga
Di seri dengan cahaya bulan & lampu jalan ! 


Kenangan Hingga Ketemu Syawal Mendatang ! In Sha Allah...

( N3 AUTO PUBLISH )

27 comments:

Deqla Manjew said...

pasang lampu lip lap ye.. meriah gitu suasana raya di kg kan..

Nurzakiah Hanum said...

wow

Teena Tna said...

Semoga dpt menyambut syawal tahun depan.

Daddy Ziyyad said...

meriah lampu lip lap...

takpa...raya haji pun boleh pasang lampu lip lap...:p

Shaiful Zaidi said...

meriah sungguh Syawal kali ni..
dgn hiasan lampu warna-warni dan bunga api...

wantie said...

Amboi KA...lampu lip lap lip lap penuh rumah..

Bin Muhammad said...

Wah! Meriah dengan cahaya! Kini tanpa lampu lip lap...seakan suram suasana malam raya.

Farah Waheda Wahid said...

nice dan semoga kita berkesempatan bertemu dan syawal kembali di tahun hadapan...

Aimaniman Ezaiza said...

meriahnya, tambah2 budak2 main bunga api... kalau dok rumah teres ni, x semeriah malam raya kat kampung, teringat plak zaman kecik2 dulu...

Nadya Dyana said...

Lampu raya lip lap lip lap :)

ANIM said...

kat johor pun meriah dengan lampu2 dipasang di kampung2, di halaman rumah..
kat SP ni, kureng sikit

LYAfrina said...

meriahkan..sepanjang ramadhan & syawal je kt leh tgk kemeriahan ni.. dgn cahaya brkelipan..bunyi2 mercun

Tihara said...

alhamdulillah, seronok dan meriah kan KA. :)

Cinta Misteri said...

Salam Aidilfitri Kesuma....

tk terlewat sbb Syawal masih berbaki 2 hr lagi...

D Yatie said...

Cantik! InsyaAllah. Semoga kita bersua lagi dengan Ramadhan & Syawal mendatang.

Yumida Huda said...

beznye main bunga apiiii

Yumida Huda said...

klik iklan akak KA sini
selamat menabung

Chic Na said...

cerianya lip lap lip lap.. hehe..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

meriahnya hari raya.. nak tunggu saat itu kena tunggu tahun hadapan..

adibahfaizah said...

rindu plak kt kg. hehe. syawal pun dh nk berakhir

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Wah cantiknya rumah. Bercahaya-cahaya. Best raya hari tuu dapat main bunga api.

hainom OKje said...

Samalah kat rumah mak OKje ada gak mercun ni!

Ema Johari said...

warna warni di aidilfitri

Raudzah Z said...

Meriah..best pulak kita tengok pelita tujur likur tu..kita orang try nak buat masa balik kampung tapi hujan..so tak berkesempatan..

Mohd Selim Zainal said...

Assalammulaikum... KA,

Meriah syawal kat kampung jugak kan..

mselim3

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah pasang lampu lip lap...ceria jer nampak

Mrs Velentine said...

wah meriahnya..klik transitions photo contest

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...