Tabung Masa Depan ...

Wednesday, September 18, 2013

WW : Nora Danish Di Majlis Cukur Jambul Anak Fasha Sandha

Buang Yang Keruh, Ambil Yang Jernihkan, Itu Yang Terbaik!

 

26 comments:

Nurzakiah Hanum said...

great

Pn. Sheila said...

seronoknyer tgk mereka sporting

Tihara said...

nora pun rapat kan dengan ex family mertua dia..elok lah :)

Ibu Amirul said...

oklah tu

Ain Noraini said...

alhamdulillah..bagus la kalau dah berbaik2 mcm tuu...

Raudzah Z said...

Alhamdulillah dah selamat semuanya..tak ada gadoh-gadoh lagikan..Plan ALLAH tak ada yang tau kan KA.. me click your nuff too..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum... alhamdullilah. buang yang keruh, amik yang jernih. semoga berpanjangan silaturrahim sesama mereka :)

mama maman aka yana said...

buat apa la nak gaduh2 kannnn

Masha Meisters said...

let gone be bygone :-)

Bin Muhammad said...

Eloklah...air dicincang xkan putus. Bahagia lebih elok dari derita...

potia said...

buah cempedak diluar pagar... amik galah tolong jolokkan... bguslah...

Chekgu Azrine said...

wow..hebatkan..kuasa Allah..bagusla eratka lagi silaturahim

NM03 said...

i love fasha sandha!

IntaNBerliaN said...

seronok je tgk kalau camni kan.. baik2.. :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

dua-dua comel.. :D

aizamia3 said...

moga mereka terus kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. ;)

hainom OKje said...

baguslah dah berbaik yeh KA...

Rinna said...

Bagus laa tak yah gaduh2kan..

lizz said...

tingginyer fasha sandha...suka tengok nora danish cute sangat...

Deqla Manjew said...

rasanya nora danish pun x ksh dah kan..mgkn jemputan dari pihak keluarga jejai jugak.. apa2pun, alhamdulillah.. kakak nora pun cantik je tgk.. ;)

Lilynn Wifey Sham said...

done isi tabung KA :)

Chic Na said...

kan sweet macam tu..

wantie said...

fasha ni memang lawa la. kalau dah minat ngann FS S, mcm mana pun tetap nak ckp dia cantik.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bagus buang yg keroh ambil yg jernih

ANIM said...

anak mereka ber2 tukan adik beradik..

Haryati Faizal said...

oklah klu camtu, contohi cam abby n memey tu kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...