Tabung Masa Depan ...

Wednesday, September 18, 2013

WW : Sweetnyer Rezeki Pagi2 Ni !

Moon Cake Dari Boss Memang KA Suka
Coklat Dari Rakan Pulak Kata Adik, Boleh Buat Kita Gembira
Masalahnyer KA Kena Kontrol Gula
Acaner ???? Tak kan Nak Tengok Aje ...
 

30 comments:

Nieyl said...

hihi~wah!meh bagi nieyl..:)

S.K.A said...

he3..sedap 2..mkan jelh..yg ptg kawal, jgn mkn bnyk2 sgt =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah..rezeki..

♥ Wina ♥ said...

sedap²...wina pun dapat semalam jelly mooncake drpd kawan² amoi kat ofis nie heheee

Norhaizan hakim said...

Jamalah sikit KA...nanti kempunan pulak.

Jemput ke rumah baru saya KA.

aTieYusof Family said...

sedapppnya coklat...:)

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

Ann Ishak said...

makan kak, sikit je takpe asalkan meraka yang manis2 tu. sedap mata nampak yang manis ni :)

che mid said...

Ikut le nasihat yang tak berapa baik ni.. makan dan minum ayaq kosong banyak2..

Deqla Manjew said...

sedapnya cekelat..pagi2 dah murah rezeki..ala mkn je.. cekelat x menggemokkan la..tp tang kolestrol pd gula tu xtau la pulak..hihi ;)

D Yatie said...

Wow! Sedap nyeee!

❤Kamsiah❤ said...

kena kontrol bkn takleh makan langsung tp makan sekadar sesuap dua..

Mummydearie said...

Moon cake tak mengapa tapi tang coklat tu... susah sikit rasanya.

Tihara said...

sedapnyer bak cket :)

Rai Ourkizuna said...

bestnya.. murah rezeki KA..

Kakzakie said...

Kalau kakak coklat memang tak boleh control KA...

JaSSNaNi said...

Nak coklat gak..
Tahun ni blom sesapa bos bagi moon cake ni..

Vee said...

lepas makan , minum ler air limau tanpa gula ...

Noe said...

coklat tu menggiurkan...dapat ke KA tahan ni?? :)

JunAina said...

Rasalah sikit buat lepas kempunan...hehehe...

J.Syazwana said...

kalau camtu boleh la pass kat kite ni. kite hantu cekelat. hahaha

Raudzah Z said...

Alhamdulillah murah rezeki KA...

are_lin@yu said...

nk coklat tu.hehe

Bin Muhammad said...

Sooo...sweetttt! Done klik2 juga :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

banyaknya coklat.. murah rezeki KA.. :D

hainom OKje said...

jamah sikit je KA supaya jangan kempunan hehe

Chic Na said...

nak choclairs.. hehe..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak pos sikit coklat tu hihihi

Haryati Faizal said...

rasa sket dh la KA, takut kempunan pulak ye...

ALoNa CintamaniszLite said...

maaf KA..nak tanya...halal ke mooncake ni?? yg sy penah dgr dari sahabat sorang cina...dia kata..mooncake ni tak halal..wlu mcm mana pun..wlpn dibeli dari Amway...sbb antara bahan utama dia adalah bahan yg tidak halal..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...