Tabung Masa Depan ...

Thursday, October 17, 2013

GIVEAWAY ME & MY FAMILY 2013

Mood nak buat N3 memang ke laut
So, join GA ni dulu tanda sokongan 
Lagipun syarat2 nyer mudah sangat
JOM JOIN SEKALI 
Syarat - syarat GA ni
1. Follower blog ini - DONE
2. Letakkan banner diatas dalam entri anda dengan tajuk 
Giveaway Me & My Family 2013 dan link kan ke blog ini - DONE
3. Letakkan link penyertaan anda dalam ruangan komen entri ini sahaja - DONE
4. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 2 November .2013...
3 hadiah utama dan 3 hadiah saguhati akan diberikan 
(shawl , fridge magnet , novel ...)
&
Pemilihan pemenang akan ditentukan daripada en random .org ;)

Kan dah cakap simple sangat kan..
KA join sebagai tanda sokongan !

23 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum KA, good luck ya. semoga murah rezeki kamu :)

nea lopah said...

Gud Luck KA !
salam aidil adha =)

Norhasniza Khalid said...

gud luck KA

❤Kamsiah❤ said...

saya pun mood kelaut hehe...dah hanyut terus kut...

Nurzakiah Hanum said...

all the best

Haryati Faizal said...

nak join jugeksss..hihi

Asmar Arafad said...

Gud luck KA

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semoga berjaya KA..

adrianna syaz said...

Gud luck KA :)

Yumida Huda said...

gdluck kak

Yumida Huda said...

dtg kali ke-2 utk klik iklan, iklan baru keluar
yumida isi tabung Nuffnang sini - digi - selamat menabung :)

TiranaAduka said...

salam sis ka
Meriah ni..
Pekabar sis? Maaf lama ta tak dtg sini.

puteri kasih said...

good luck KA :)

KY Atie said...

Assalamualaikum dan salam sayang dr KY, lama tak menyapa, apa khabar KA..rindunya..

apa2 pun good luck

Nadya Dyana said...

all the best ^^

Pokok Manggis Depan Rumah said...

boleh pakat join ni.. menarik.

Mummydearie said...

KA, I nak join juga tapi mana link ke blog tu tak nampak pulak!

pha is said...

selamat ber-GA

Tetamu Istimewa said...

Selamat bersegmen dan semoga berjaya.

MulutPayau said...

gud luck KA...

hainom OKje said...

Gud luck KA

Fiza Rahman said...

Good luck.

Deqla Manjew said...

good luck kak KA.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...