Tabung Masa Depan ...

Tuesday, October 29, 2013

ULANG PUBLISH N3 12/3/2013 : Lucunyer Bila Adik Melukis Lagi

( HARI INI ADIK DAH SEMAKIN PULIH, TERIMA KASIH ATAS DOA2 SEMUA,
NANTI2 KA STORYKAN YER,
MOOD BERBLOG MASIH XDE, JADI KA ULANG TAYANG KISAH2 ADIK 
DI BLOG KA NI
SEHINGGA MOOD ITU DATANG SEMULA YER ! )


Adik sedang dalam minggu peperiksaan ni
So, malam2 lepas je maghrib ulangkaji memang wajib
Dalam masa sibuk mentelaah buku2 tu
Sempat juga dier buat lukisan tu
Kan dah jadi antara hobi Adik bab2 melukis tu
Sejak dari tadika hinggalah dier di tahun satu sekarang ni

Adik :  Ummi tengok lukisan Adik ni, cantik tak !
KA : Gambar apa ni ?
Adik : Eee, gambar pengantin lah ni !
Angah : Apa pulak kalerful sangat gaun ni..
Adik : Biarlah, barulah cantik ...

Adik :  Ummi2, Ni gambar dia lepas kahwin pulak
KA : Naper Adik tak kaler kan pulak...
Adik :  Malaslah, yang ni dier dah x cantik !
KA : Kenapa pulak ?
Adik : La, Ummi tak nampak ke perut dier besar tu, dah mengandung lah ni !
Angah : HA HA HA
KA : Adik, Adik.... dah2 baca buku pulak ..
Adik : Nak ambil H/P tak Ummi
KA : Buat aper ?
Adik : Ambik gambar lah masuk blog !
KA :  Bertuah punyer anak !


( Kualiti gambar tak berapa nak terang, sebab
guna H/p cap ikan lagi2 waktu malam )

( TERIMA  KASIH SUDI MEMBACA )

32 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

wahhh bakat terpendam..

Nurzakiah Hanum said...

:)

Kakizan Omar said...

Semoga Cepat Sembuh Adik...:D

Norhasniza Khalid said...

alololo... cantiknya lukisan dia..

Shaiful Zaidi said...

comelnya lukisan adik...
Moga KA cepat sembuh.

aTieYusof Family said...

Pandai adik melukis...mmg berbakat...
moga adik akan terus beransur sembuh...:)

paridah said...

SYUKUR ADIK DH SEMAKIN SIHAT...WAH ADIKNI ADA BAKAT MELUKIS YER...

Eye_nee said...

Alhamdulillah...Adik dah semakin baik yer KA....Jiwa kanak2 kan...so colourful .....

nea lopah said...

Ada bakat seni adik ni.

Sayangku Zie said...

cantik dan comey jer..

PakcikLie PCL said...

dah sihat ye adik, nt pakciklie nak tgk lukisan baru pulak. ok.

Mummydearie said...

Aduhai Adik...gambar lepas kahwin dah mengembang semacam tapi tetap pakai baju pengantin nih!

Lilynn Wifey Sham said...

if dipupuk dan di suporrt ni menjadi bakat dia tu KA.. dah sihat ke anak KA?

Riedaffya ibrahim said...

hahaa..nakalnye adik...siap suh masuk blog x tahan tu..

lelamaisara said...

semoga adik makin sembuh...cantik lukisan...comey je tgok..:) kaler pon kemas je

suri said...

alhamdulillah dia semakin sihat dna ceria nampak gayanya

Haryati Faizal said...

bagus adik ni suka melukis...

J.Syazwana said...

ahahaha comel betol la adik ni. semoga adik sentiasa ceria :)

wantie said...

moga adik cepat sembuh. tabah ya KA dengan dugaan ini.

tetiba rasa rindu ngan keletah adik.

asyifa mustaffa said...

alhamdulillah...
mood tu jgn lyan sngt KA...hehe...

Cikda said...

heheheh..bab dah ngandung tu tak boleh tahan... ehh org ngandung la lagi cantik tau dikk.. :)

Queen Teratai said...

pandai adik lukis... ;)

aizamia3 said...

Moga dak Adik cepat sembuh hendakNYA.. ;)
ada je jawapan dak Adik bila ditanya.

pha is said...

yer yer.. wajib masuk blog.. hehehe

Nastyna said...

I remember this one :D:D and baca untuk kali ke-2 pun saya masih tersenyum2. Adik...Adik. Moga dia sembuh sepenuhnya soonest.

lizz said...

waa comelnyer pwincess adi lukiss...siap ader rerama lagi tu...

Deqla Manjew said...

adik mmg suka melukis yer... kembang betul gown dia..hihi

LydSunshine said...

tinggi imaginasi adik. Siap boleh berangan pengantin tu pregnant plak. hihi.

Fiza Rahman said...

Hehe...cute jer lukisan ada bb dpt perut tu ☺☺

zulie ieta said...

cantik nya gamba pwinses tuuu

Raudzah Z said...

kalau tengok lukisan adik, sama aje macam lukisan kita masa kecil-kecil kan KA...agaknya semua budak kecil mempunyai imiginasi yang hampir samakan...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

princessss...comel la adik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...