Tabung Masa Depan ...

Wednesday, October 30, 2013

What A Royal Tradition

31 comments:

Kisah Si Dairy said...

cantiknya kate...tradisi mereka kuat...

asyifa mustaffa said...

nmpk bahagia....tp ada juga kontroversi tu...
mlas plak nak terjah link tu...sbb guna tpon je KA....huhuhu....

zulie ieta said...

kate tu mirip jelita mcm lady D

nea lopah said...

cantik Lady D dan kate...tq share link tu...merata dh explore nye pulak. hehe

Nurzakiah Hanum said...

happy

Qhaifa Nur said...

suka tengok kate...
kehidupan mereka (istana) tetap jadi tatapan umum kan..

Lilynn Wifey Sham said...

gorgez sungguh kate

Lilynn Wifey Sham said...

gorgez sungguh kate

Lynn Munir said...

Lady D sampai sekarang pengaruh dan auranya masih terasa. Menantu dia tak minat sangat.

eima said...

meriah kuarga raja england kan ..aku suka tgk filem / drama epic tak kira negara

Tihara said...

panjang toi umo elizabeth tu kan

adrianna syaz said...

Nmpk bersopan santun ni..

Ema Johari said...

baby boy dipakai dress...

Cikda said...

aksi spontan kan..??

ANIM said...

seronok melihatnya KA

wantie said...

hehehe... apa yang pasti deme ni kalau bergambar tak suka berhimpit ek. duduk jauh jauh lak tu.

LydSunshine said...

ni mcm majlis berendoi la kot. versi england.

Deqla Manjew said...

cantik gmbr ni.. one happy family ... =)

lizz said...

sweetnye nengok..suka tul ngan kate midleton ni jelita n baik2 jer nampak...

Rosmiza Ali said...

Dalam setiap gambar mesti ada baby.. Hehe..
ZON PERMAISURI CHOMEL

DYatie said...

Shhooomeelll

kasihredha said...

Cantik Sgt Diana Dan KAte tu kan

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

penuh dengan protokol dan adat.. :D

zila norazila said...

Kate mmg cntik..mcm ldy d jgk ..

Raudzah Z said...

Love the tradition...Happy moment for them kan KA...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

cantik dan sopan Kate :)

Nurfaezah Abdullah said...

suka tgk dress kate

ALoNa CintamaniszLite said...

gambar moment tu jgk yg paling menarik....

hainom OKje said...

Gambar kenangan......

Fais-SKA said...

eksklusif btol gmbar ni =)

Fiza Rahman said...

Cantiknya KM.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...