Tabung Masa Depan ...

Wednesday, October 23, 2013

WW : Kedai Tak Buka, Ni Acara Makan2 Untuk Family Aje !

Kenangan Berbarbeque Aidiladha Di Kg En Hubby
Organise by one of My BIL Tuan Punya Kedai Makan ni hehehe 
(Photos Ehsan ADIK ! )
( N3 AUTO PUBLISH NI )

18 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

best mkn ramai2..

ZazaMyMoon said...

bestkan kalau dpt berkumpul ramai2 bbq, masak & makan beramai2..

Nurul Ain Zulkarnaind said...

di mana tu kak

Rai Ourkizuna said...

syoknya..jangan nanti ada pelanggan yg datang2 terus ambil pinggan, isi makanan dan duduk..hehehe..ingatkan kedai bukak..

asyifa mustaffa said...

Ada kedai mkn...mmg syok la buat....x kecah le dpor umh kan....:-)

JunAina said...

BBQ dgn adik beradik ni best macam2 ragam berselera je makan.

ummuaidan said...

seronok dan meriah nie acara makan2 ngan family reramai..:)

Nurzakiah Hanum said...

meriah kan

Ratu Hatiku said...

wah bestnya KA...ramai2 seronok.. :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Meriahnya !

Deqla Manjew said...

syok ler mkn2.. happening giler..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

seronok dapat makan sekeluarga..

Raudzah Z said...

Kita pun buat barbeque recently...sedapkan bila ramai-ramai berkumpul KA..

wantie said...

syok la KA. kalau ada kedia makan. port dah sempoi . nak gather gather memang senang. tak yah dok fikir tempat mana, hujan ke idak bagainya...

best kan kalau makan begini bersama keluarga.

Haryati Faizal said...

syoknye buat bbq

Amanda Suria said...

aktiviti mcm ni merapatkan silaturrahim kan...

Fiza Rahman said...

Meriah tu ☺☺

hainom OKje said...

Memang best kalau makan makan ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...