Tabung Masa Depan ...

Monday, November 11, 2013

BerMarathon Cerita Dalam 1 Entry !

Cerita marathon hari isnin yang dingin membeku
Mulakan dengan sedekah Al Fatihah dulu
Untuk Allahyarham Ahmad Busu
Yang telah pergi terlebih dulu
Mendahului kita dan berita lanjut terjahlah KE BLOG YANG SATU !
Sekali lagi AL FATIHAH UNTUK ALLAHYARHAM AHMAD BUSU
( Google )
 Yang pasti nak ucapkan tahniah
Buat pasangan pengantin baru inilah
Siapa lagi kalau bukan fizo omar & mawarlah
Semalam semuanyer pun selamat dah
Nak tau berita lagi meh KESINI & TERJAH !
Memang momen2 yang cukup2 indah ! 

Pagi2 lagi dalam kereta 
Angah dah pasang radio untuk dengar berita
Ala, MU menang tipis aje ke atas Arsenal katanyer
1 - 0 , Dan Van Persie yang jaringkan golnyer
Macam kecewa je nada suara dier 
Apa2 ajelah Angah yer !
KAT SINI CERITANYER YER !
  Apapun Adiklah yang paling happy hari ni
Sebab Angah sanggup bangun subuh2 sapie lagi
Nak rebuskan makanan kegemaran Adik macaroni
Tapi nak dimakan dengan kuah spageti yang Angah bikin sendiri
Terbaiklah Angah dan Adik makan bertambah2 lagi
Even KA sendiri makan roti hehehe !

27 comments:

LydSunshine said...

baiknya angah tolong masakkan spagetti utk adik dia pagi2 lagi.

Rai Ourkizuna said...

Abang mithali sungguh angah..

Rai Ourkizuna said...

Abang mithali sungguh angah..

Nurzakiah Hanum said...

al-fatihah

faisalapardi.com said...

oooo macaroni..nak rasa sikit...

wantie said...

kes nengok arsenak ngan MU la my hubby semalam balik kul kul bape pagi pun ntah le..

wah bertuahnya adik ada kakak yg sanggup susahkan diri pepagi .

Kisah Si Dairy said...

dalam blog pun ada marathon ye KA..

asyifa mustaffa said...

Alfatihah buat kuarga arwah..sy mmg minat arwah dlm pi mai pi mai tang tu...
Tahniah buat fizo..
X minat bola...huhuhu
Untungla adik....dapat angah yg baik gitu...:-)

:: Mrs.Eady :: said...

marathon baca :)

DYatie said...

waaahhhhh bagusnya angah!! =D

Haryati Faizal said...

memang marathon la KA ni...

bagusnya angah ye siap bangun pg2 nak wat bekfes kat adik

MizzTina said...

alfatihah...terkut gak bila dgr berita tu mlm td..



diorg sgt sepadan..muka pun ada iras²..


kecewa btl peminat arsenal..hehehe


rajinnya bgn pepagi...

Riedaffya ibrahim said...

berita kawin fizo n mawar memang meletop klmarin....hihi..kt opis sibuk duk bercakap hal ni..heee...al fatihah buat ahmad busu..

BM said...

Takziah...tahniah...kecewa....terbaik!

Sayangku Zie said...

himpunan cerita lah ni... sedap nampak macaroni tu

eima said...

semua ade dlm entry ni sedih ade .. hepi ade ... mcm2 prasaan la

nea lopah said...

cantik Puan Mawar tu.. sepadan dgn fizo omar

Aku Penghibur said...

baik abangnya :) marathon bace semua ini :) thanks KA kongsi cerita ini

Sylarius Yusof said...

Kecewa betul Arsenal kalah dengan MU semalam. Huhuhu

Acik Erna said...

pandai angah masak..adik pun suka..acik belum pernah makan kuah spaghetti ngan macaroni

J.Syazwana said...

hantaran fizo ke mawar ada satu jongkong emas tuuuuuuuuu. huwaaaaa best gilaaaa

paridah said...

takziah kpd fmili pelakon Ahmad Busu...alfatehah. tahniah buat fizo n mawar happy wedding day...

Shark Kay said...

berita nom 2 tu sempat sahrk tgk,
terasa nak kawen pun ada tgk.
heheh..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

takziah dan al-fatihah untuk pemergian busu..
tahniah kepada fizo omar dan mawar.. semoga diberkati Allah selalu dan bahagia hingga ke syurga..
bagusnya angah buatkan spageti untuk adik.. :D

Raudzah Z said...

Alfatihah untuk Arwah Ahmad Busu..antara pelakon yang kita suka tengok..

Mummydearie said...

Baiknya Angah masakkan makanan kegemaran Adik, ye!

Deqla Manjew said...

Al-Fatihah buat arwah Ahmad Busu... dulu mmg suka tgk pi mai pi mai tang tu ... tahniah buat Fizo & Mawar.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...