Tabung Masa Depan ...

Monday, November 04, 2013

Bila N3 Kita Yang Xde Komen Di Jadikan N3 Di Blog Orang Lain

Ingat x hari tu bila idea nak berblog jadi tepu
Dek kerana sibuk menjaga adik yang sakit  berminggu2
Tersinggah membaca n3 di laman kawan nan SATU !
 Terus KA terjah balik N3 KA yang dulu2
Hingga tersinggah pada N3 pertama Adik yang memang ALA2 SENDU 
Dan KA terus republishkan balik N3 ITU!

Alih2 N3 itu yang kerkisah tentang Adik
Telah diangkat menjadi satu N3 yang sangat2 menarik
Diolah dengan cara yang terbaik
Bagaikan menonton satu cerita ulang tayang balik
Di blog BM yang merupakan antara teman blogger KA yang terbaik !

TQ juga untuk review beserta doa untuk Adik ...
" Bagi yang tidak mengenali Adik, beliau adalah anak bungsu KA. 
Adik mempunyai karektor yang menarik dan unik bagi kanak-kanak seusianya. 
Setiap kali KA publish kisah mengenai Adik, 
mesti ianya adalah sesuatu yang menarik, kelakar dan mengagumkan.
 Sekarang ini kesihatannya sedikit terganggu. Sama-samalah kita mendoakan Adik 
kembali sembuh dan ceria semula seperti selalu"

Dan sedikit komen BM tentang lukisan & Adik... 
" Lihatlah betapa ktreatifnya Adik melukis. 
Ketika diusia 5 tahun (pada masa itu) sudah mampu melukis sedemikian cantik. 
Terserlah bakat terpendam seorang anak gadis yang bercita-cita hendak
 menjadi Tentera Laut pabila dewasa kelak "
" Melalui cita-citanya saja kita dapat lihat akan kekuatan dalamannya
 yang cukup cekal, berdisiplin dan bersemangat. 
Adik memang berbakat dan KA amat bertuah mempunyai anak seperti 
Adik yang ceria, tabah, bijak, sopan dan ramah. Salam buat  KA dan Adik... :)"

Salam untuk KA berbalas sudah
Nanti KA panjang2kan salam buat Adik juga sebab pagi ni dier ke sekolah
Mesti dier akan tersengih2 lah
Dapat juga mengubat kesedihan Adik bila Kelantan Kalah
Ala Adik, tewas 1 - 0 ajelah lah ! 
Again, Terima kasih sudi buat N3 khas ni untuk Adik
Even idea asalnyer datang dari BM Sendiri Juga !

Tq juga pada semua yang sudi baca cerita2 Adik
In Shaa Allah, nanti KA  update cerita2 terbaru Adik
Banyak sangat sebenarnyer
Tapi takut pulak ada yang bosan membaca nyer !

SEKALI LAGI TQ TO BM
Dan terjahlah blog beliau, memang tak rugi
http://relakssminda.blogspot.com
 Mana tau N3 anda terpilih untuk segmen "KOMEN ENTRI" di blog beliau!
Tuah ayam nampak di kaki, tuah kita siapa yang tahu......
Khens....

31 comments:

Ena's Stories said...

wah..bertuahnye..

Umi Qi said...

Adik dah sembuh ke KA?
Risau plak rasa...

Ibu Lala said...

Alhmdlillah adik dah sihat.

BUNDA a.k.a KN said...

Adik dah sembuh yer...Alhamdulillah...

Aku Penghibur said...

itulah gunanya rakan blogger :) support!!

paridah said...

kak ada juga blog walking ke blog BM ni...beliau rajin support blog kawan2 dgn en3 menarik yg dipetik ke blognya. tksh ats niat baiknya itu...syukur Alhamdulillah saling brkongsi cerita utk kebaikan bersama...

Kakzakie said...

Adik memang sangat special. Kakak pun jatuh sayang padanya dan moga adik terus sembuh...

Blog BM selalu kakak mengikutinya..

Shiqin Sunshine said...

wahh adik kesayngn ye...hehe bestlah ade kakak yang suka bercerita tentng adiknya...hehe..adik sokong kelantan ke? hehe...jgn sedey2 ye ;)

salam perkenalan KA =)

Khai♥Rin : anies said...

nnt bla adik da bsr, tersenyum2 dia bc entry2 yg ada kt blog ni ;-)

RedRose said...

bertuah adik. ramai yang ambil berat. kepada kak KA, sabar ye, kita pun sama2 doakan agar adik cepat pulih. to adik, sembuh cepat ye. pity your mum, sentiasa risaukan adik. Again...sabar ye sis. insya allah...ada hikmahnya.

adyna said...

Adik dah sihat ke KA? Semoga adik sentiasa ceria dah sihat selalu

Rosmiza Ali said...

Semoga adik KA cepat sembuh.. Amin.. Salam 1 Muharam dari Mieza.. Blog dah bertukar url.. Hehe..=)
MIEZA SURI SHAKLEE

asyifa mustaffa said...

Ada gak baca kisah adik di blog BM aritu....

Adik sihat dah ke?

lizz said...

Adik dah sembuh yer kA ..

Nastyna said...

Wah adik sokong Kelate jugak yer, takper la kali ni tak menang, nextime buat labih baik. I suka baca cerita adik, suka tengok cara dia berfikir cara dia luah. Walau tak pernah jumpa, tapi rasa rapat dengan dia.

Nurfaezah Abdullah said...

adik ape khabar?

Bin Muhammad said...

Terima kasih KA...semoga Adik ceria dan gembira serta sihat selalu :)

MulutPayau said...

adik dah sembuh ke??? Alhmdulillah...

ummuaidan said...

kanak2 yg smart n special cam adik deserve that..get well..really well soon yer...take care dik..:)

Sayangku Zie said...

Semoga adik kembali sihat dan ceria selalu

kasihredha said...

Semoga adik cepat sembuh
Adik sure suka bila Baca n3 tentang dia suatu Hari Nanti

ANIM said...

bertuah kan pun kawan yg supportive..

alhamdulillah bila adik kembali ceria..

izan mama mia said...

mg adik bertambah sihat
BM mmg best blog dia..

Ira said...

Smga adik cpt sembuh dan kembali ceria mcm dlu..

Sobri Yaacob said...

salam kenal..
bw kat sini :)

Raudzah Z said...

Doakan adik sembuh sepenuhnya dan ceria kembali.,.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

bertuah bila ada rakan blogger yang menyokong.. semoga adik bertambah sihat..

zulie ieta said...

Wahh bestnya

Chic Na said...

wahhh bestnya kak..

done inti..

Mummydearie said...

Wah, tahniahlah KA! Seronokkan bila saling mengingati :D

Saya pun suka baca blog KA sebab suka cerita pasal Adik. Setiap kali baca tentang Adik, teringat pulak pada anak lelaki saya yang sebaya. Sama aje keletahnya.

Fiza Rahman said...

Wah...femes ah adik ☺☺

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...