Tabung Masa Depan ...

Monday, November 18, 2013

Jom Kenal Faizul Juara Akademi Fantasia 2013

SIAPA FAIZUL NI ????
 
Kalau tanya Adik pun mesti dier jawap macam ni
Aaa... eeeee... aaaaa... entah lah ! 
Ingat lagi Adik kata macam ni
" Kenapa dorang ni belajar pandai2
Lepas tu bila besar nak jadi penyanyi pulak ha Ummi ? "
Tolong jawap kan kawan2...
Jawap jangan x jawap yer !

BERBALIK PADA CERITA FAIZUL NI
( CREDIT ROTIKAYA.COM)

Nama Penuh: Mohd Faizul Bin Sany
Profesion: Bekerja sendiri

Saya seorang yang: 
Peramah, periang, aktif, lucu, sensitif, bersukan

Apa yang saya suka:  
Kopi 'O Ais, bakso, pop rock, Jason Mraz, Johnny Depp, warna cerah

Pasti ramai yang dah taukan
Dierlah Juara Akademi Fantasia 2013 ni
Walaupun KA x ikuti sangat perkembangan AF 2013 yang ini
Tapi tetap minat Faizul  & Indah !
Apapun Tahniahlah Buat Faizul 
Dah tertulis rezeki buat dier kan........ 

Lagu ni memang sesuai sangat untuk dier !
Moga dier terus maju jaya ...

21 comments:

wantie said...

tak tengok pun semalam sebab balik pun dah pukul 1.00 pagi.

aTieYusof Family said...

Tahniah Faizul...
org Tawau ni KA..tmpt asal sy...hehe:)

Knor said...

ye ke...tk pernh tgok AF ni

Kisah Si Dairy said...

tak sangka faizul menang semalam,,
Jemput Join Mini GA saya...
http://www.kisahsidairy.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b_18.html

eB said...

wah siap ada biodata tuh... peminat tegar nih... :)

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

paridah said...

tahniah...murah rezekinya...

Mrs Velentine said...

tahniah....nak dengar lagunya lah..done nuff

Queen Teratai said...

Tahniah Faizul! mmg dia sesuai jd juara... x tgk smp habis.. hehehe

baby comel said...

Faizul berhak menang Kak KA, sbb dia bagus. Tahniahvutk beliau

Rinna said...

Tahniah Faizul..moga terus success.. :)

Nazayiena Ayiena said...

Tahniah pd faizul,kak nurul memang x mengikuti AF kali nie.

faraherda.razalan said...

KA kenalkan pun, sy msh tak kenal lagi. Hehehehe....apapun, tahniahlah ye?

Mcm konvo amek degree je kan?

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

jawapan untuk soalan adik tu .. sebab Minat kot? hihi... tapi nasib baik sya tak minat menyanyi ni ..kalau tak mau mak ayah saya susah hati nanti ..hihihi :P susah jadi orang famous ni ...

Mummydearie said...

Tak tengok pun KA tapi bos Jepun saya siap rakam lagi. Minat sungguh dia sekeluarga dengan AF ni.

Deqla Manjew said...

deqla baru knl hari ni bila ramai bloggers update psl kemenangan dia.. slama ni x knl pun..sbb x penah tgk AF.. haha.. tahniah buat beliau.

Rai Ourkizuna said...

hahaha.. saya sekali pun tak tengok AF ni.. rumah pun takde astro.. sadiss..

LydSunshine said...

ini ke pemenangnya. Best ke tak dia nyanyi KA?

Bila part biodata tu, suka bakso dgn kopi o, rasa cam zaman berkenalan masa zaman skolah dulu.

Raudzah Z said...

Kita suka dengan suara dia..and dia ni quite humble jugak..

Pha Is said...

tak tau apa2 pasal FA.. tau2 dah final..

hainom OKje said...

Tak sangka jugak dia menang sebenarnya...tp oklah kot suara dia pun ok jugak....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...