Tabung Masa Depan ...

Saturday, November 02, 2013

Mudahan2 Menjadi Plan Hari Ini !

Semuanyer ada kena mengena dengan 

Ada kena mengena juga dengan yang ini

Dan yang ini

Dan juga menu2 tambahan nyer nanti..
Harap2nyer semuanyer berjalan seperti yang dirancang !
Yang pasti2 semua tentang makan2 kesyukuran
Nanti2 KA storykan !!!!!!

( GAMBAR2 EHSAN GOOGLE )

23 comments:

asyifa mustaffa said...

hari jadi sape KA? apa pun...selamat hari jadi gak lah...moga selamat dan dipermudahkan semuanya...

Herma Julianny said...

Ni nak buat kejutan hari jadi ek?:p

Khai♥Rin : anies said...

Wah..best nyerrrrr...x mo jemput kami ka? ;)

suka suka said...

Semoga semua dipermudahkan Nya

Kaseh Wee said...

semoga semuanya berjalan lancar ... insha Allah .

Raudzah Z said...

Happy birthday to whoever nak nak celebrate KA..

suri said...

hai..nak tunggu orang belanja makan ker heee... alhamdulillah

ummuaidan said...

Ah sedapnya plan hari nie tuh..:)

Acik Erna said...

suspen..hari jadi siapa ye KA..adik dah baik KA..semoga adik dah ceria macam selalu

eita said...

waaa..menu yang langsung tak tahan bile tengok

paridah said...

nk sambut birthday sapa pulak kalini KA?

BM said...

Hari jadi siapakah ini...

Ann Ishak said...

sapa punya birthday tu KA?

Pha Is said...

waa. besday sapa nih..

MystoryPic said...

In Sya Allah....... kalau nak koling2 pizza hut delivery mesti menjadi punya. Tapi kalau pizza home made mesti lagi sedap

izan mama mia said...

mg semuanya berjalan lancar

MulutPayau said...

hari jadi sape agaknya ya...
semoga semuanya berjalan spti yg dirancangkan...

nn lylyn said...

wah bestday sape =)

eira eixora said...

tengok kek saja sudah menarik. moga menjadi plan hari ni.

Mummydearie said...

Adui, KA. Main teka-teki pulak ni. Sambut birthday sapa pulak nih?

Deqla Manjew said...

celebrate besday yer kak.. apapun moga smuanya berjalan spt yg dirancang yer.. nanti story mory ya.. ;)

Aku Penghibur said...

wahh nak baut kejutan untuk sape ni KA ?

wantie said...

B'day siapa tu KA.

T doakan semoga semuanya berjalan lancar yer. amin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...