Tabung Masa Depan ...

Friday, November 08, 2013

Plan Makan2 Memang Jadilah !

SALAM JUMAAT SEMUA ..
  "Ibn Umar r.a. berkata: 
"Siapa yang takwa kepada Tuhan dan menghubungi keluarganya 
maka akan ditambah umurnya 
dan diperbanyak harta kekayaannya dan disayang oleh keluarganya."

Ingat tak dengan N3 KA YANG INI ...
Macam biasalah kalau plan makan2 memang selalunyer jadi
Even Adik kata, yang ni secret yer Ummi !
Tapi, kalau dah budak2kan abis satu dunia lah jawapnyer ni...
Apapun TQSM untuk my brother (feveret uncle Adik ni )
Yang sponsor kek dari KEDAI RAHSIA Indulgence lagi
 & EN PIZZA HATI bertengket2 mari
Memang mabeles giler semua ni
And to my sister juga yang sempat main masak2 gulai, sambal segala & nasi
Mak pulak sempat membubur lagi u
Dan KA pulak hehehe
Lemang & rendang daging ajelah jawabnyer senang nak beli!
Makan2 meraikan harijadi 2 anak buah KA, one of my sister & juga diri sendiri
Sambil makan2 kesyukuran sempena Adik dah pun sihat kembali !
Antara yang sempat disnap sebelum laju yer menelan masuk ....
 
 
 
 
 
 
  Makan2 dengan keluarga sendiri
Even tak sehebat mana pun tetap enjoy kan !
Aktiviti kekeluargaan macam ni 
Dah jadi satu kemestian buat keluarga KA ni
Selain dapat mengeratkan hubungan sesama family .....

25 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

meriah..simple but happy kan :)

Ira said...

Bestkan celebrate bday dgn family. Dpt bkumpul adk beradik, mmg seronok sgt la.

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi
singgah pagi jumaat

asyifa mustaffa said...

alhamdulillah...ini la dia psal entri hari tu ye KA...

Kisah Si Dairy said...

wow..bestnya..macam macam makanan ada...

Nursaila Norman said...

makan dgn family wpun tak grand tapi bermaknaaaaa sangat kak :) yg penting berkumpul mkn sama2 kan..hehe..sedap la lauk masak lemak tuuu..

Kakzakie said...

Happy dgn keluarga terserlah bila susah senang dapat bersama. Pizza menggodalah KA!!

lieyalatif said...

wah KA..pizza baru!! tak try lagi...nanti nak pi cube laaaa...

❤Kamsiah❤ said...

meraihnya makan2...

nuff utk KA dipagi jumaat ni

Myra Jay said...

Myra suka pizza baru ni, sedap...

Kek pun sedap :D

LydSunshine said...

memang bertengket2 pizza tu. Sedapnya...

paridah said...

makan2 ramai2 bersama keluarga pun kenduri kesyukuran jg KA

Maria Firdz said...

Salam jumaat KA dan Adik... :-)

Rai Ourkizuna said...

meriah..siap ada lemang bagai.. happy birthday amirul,najwa, makngah, faizah.. hihi

aTieYusof Family said...

Wah meriah makanan nya KA.. seronok jg bila sesekali berkumpul & raikan sesuatu bersama2...:)

Mummydearie said...

Tahniah KA akhirnya plan makan beramai-ramai menjadi. Tapi yang paling menggiurkan bagi saya tang mushroom+kentang tu KA....

wantie said...

ha.. bestkan. 4 org sekali sambut b'day. kepada nama nama yg terukir kat atas kek tu. wish you all happy b'day. bahagia selalu .

yup.. mengeratkan silatulrahim yg lebih penting.

Ann Ishak said...

ye betul KA, walaupun setakat makan biasa2 je tapi mesti rasa happy je bila bersama keluarga :)

Knor said...

mlm ni nak order pizza tu..terliur la plk...selalunya delevery je..

maszmadi said...

bestnyer makan ramai2... mesti meriah..

Khai♥Rin : anies said...

utk 4 org nyer birthday....waahhhh nk tmpg sekaki jg

Deqla Manjew said...

happening sambut besday..pizza bertingkek-tingkek!! haha

DYatie said...

Meriahnyer! Indulgence itu saaangggaat menggiurkan. ^_^

hainom OKje said...

Seronok bila kumpul dgn adik beradik sendiri dan memasing menjoinkan KA...

Raudzah Z said...

Meriahnya KA..best....lama tak makan my Canadian Pizza..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...