Tabung Masa Depan ...

Thursday, November 21, 2013

REPUBLISH N3 - Pokok Pisang Pelik !

ENTRY PERNAH DIPUBLISH PADA 26/4/2012

Yang ini betul2 pelik.
Pertama kali tengok dan jumpa sepanjang saya bernafas ni.
Memula ingatkan ada orang yang letakkan tandan pisang emas tu kat pokok tu.
Ini bila tengok gambarlah.  

Tapi bila tengok dan periksa betul2 memang buah pisang emas tu tandannya di situ,
banyak betul perkara2  pelik yang dah terjadi.
Share this video with you all, kalau tak percaya........
Ajaib sungguh !

video

Kekuasaan Allah s.w.t. dan terasa kecil sangat2 diri kita ni kan!

( CREDIT PHOTO & VIDEO TO MY EN HUBBY ! )

23 comments:

asyifa mustaffa said...

Subanallah....skrng x de apa yg plik klau Allah swt tu...nak jdikn sesuatu....

aizamia3 said...

bukan mudah nak jumpa sesuatu yang jarang kita dapat jumpa.. ;)

Nurzakiah Hanum said...

pisang best di goreng

CeqGu said...

kuasa allah tak siapa dapat mengatasi...

Mummydearie said...

Memang pelik, tak pernah tengok ni!

Rai Ourkizuna said...

subhanallah.. sebenarnya apa yg berlaku disekeliling kita semuanya adalah keajaiban dan tanda adanya Allah..

AmyZana said...

Patutlah macam pernah nampak entri nih sebelum nih ._.

LydSunshine said...

ini ajaib. Kekuasaan Allah.

aTieYusof Family said...

Kuasa Allah kan? tapi tu lah, semua atas kehendak-NYA..:)

Sylarius Yusof said...

Ajaib betul pokok ni. Ni nak tebang ambik pisangnya pun terasa sayang. Hehe

are_lin@yu said...

kciknya pkok pisang ni..tp dah berbuah kan..kta tgk mcm xhdup ja..huhu

wantie said...

jimat tenaga menanam ni kan.

Kuasa Allah siapa yg dapat menyangkal. betul tak?

paridah said...

KUN FAYAKUN FIRMAN ALLAH SWT...maka jadilah.subhanallah..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

subhanallah.. itulah kuasa Allah..

Maria Firdz said...

Pernh tgk juga dpn mata mcm ni kt kbun dkt umah...Tiada yg mustahil bg Allah..

hainom OKje said...

betullah KA...dah terlebih baja tu agaknya sampai kecik kecik pun dah berbuah!

Deqla Manjew said...

tiada yg mustahil kan..jika itu kehendakNya..

Aku Penghibur said...

Tiada yang mustahil bagi ALLAH :) Allahuakbar

Ieka XieaRf said...

hehe, menyibuk kejap. dah follow awk, bole tak klu tlg follow balik.. :)

J.Syazwana said...

subhanallah.

p/s: KA tolong doakan adik akram ye. die kene strok. muda lagi. sebaya kite :(

sudipVSsenduk said...

kun faya kun...

Cik Gee said...

subhanallah.. dah akhir zaman mcm ni, mcm2 boleh berlaku kan.. hermm..

Raudzah Z said...

Kuasa Allah yang memungkinkan segalanya..clik nuff add KA...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...