Tabung Masa Depan ...

Friday, November 08, 2013

Selamat Hari Lahir Scorpio'S !

( NOTA :  BACA UNTUK SUKA2 AJE YER )
Simbol : Kalajengking
23 Oktober – 21 November

SIFAT YANG MENONJOL
Pandai menyimpan rahsia, keras kepala, memiliki pendirian teguh dan cerdas. 
 Serius dan tak banyak bicara bila sedang asyik bekerja. 
Ia memiliki  bakat, kekuatan atau kepandaian yang tersimpan. 
Bila  yang tersimpan ini digunakan, pasti akan membawa kejayaan yg gemilang. 
Mudah naik darah, sensitif dan mudah tersinggung, namun sgt rajin bekerja.
  Pekerjaan yang sesuai bagi orang Scorpio :
Dokter Spesialis, Pengarang, Kepakaran Teknologi & Ahli Farmasi
 
Setelah menikah, biasanya rezeki orang Scorpio akan terbuka lebar
dan ia akan mendapatkan kejayaan dalam hidup yang gemilang.
  SUAMI SCORPIO
Pendiriannya kukuh, rajin bekerja, 
tidak mudah terpengaruh dan pantang menyerah. 
Cintanya pada isteri dan anaknya begitu dalam.
 ISTERI SCORPIO
Bertanggung jawab, penuh perhatian, pandai mengatur rumah tangga,
 dan tak suka diperlakukan kasar.

 SIFAT-SIFAT POSITIF
Jujur, berani, teliti dan tidak mudah terpengaruh. 
Tabah dan tak pernah mengeluh. 

KHAS UNTUK
My sister yang hari lahirnyer jatuh hari ini 8 November, 
Dan my brother yang jatuh pada 16 November nanti, ( In Shaa Allah )
Selamat hari lahir for both of you in November yer !
( Ehsan google )
 Kitakan bernaung di bawah zodiak yang sama
Jadi fikir2kan lah !
Eh2 lupa satu nak share yang ni
Bro, x nak belanja ke nanti , ada diskaun ni....
He He He
Tarikh tu dah cantik & sesuai sangat ni....!!!!

8 comments:

mysha said...

Eh besday adik sha pun nov jugak kak... 4hb Nov.. t nak soh dia bukak baca entry nih ekekeke

Haryati Faizal said...

besday Firas 27 oktober...

Deqla Manjew said...

scorpia.. xde kaitan dgn deqla or hubby deqla..hihi..

hainom OKje said...

Bagus kaalu dapat suami kala jengking ni KA....setia ke hujung nyawa gayanya tu...

Raudzah Z said...

Tq so much KA...he..he

wantie said...

well.. my hubby pun scorpio jugak. bakal b'day 2-3 hari lagi.

sifat yg menonjol tu. takkena langsung dengan hubby.

tapi bila sudah berkahwin tu. ada la sikit.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

aiza disember.. hujung tahun..

Mummydearie said...

Wah, keluarga Scorpionlah ni yek! Sempat lagi tu minta abang belanja ya KA ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...