Tabung Masa Depan ...

Friday, November 22, 2013

Ter Minat Dengan Lagu DAVICHI Yang Sedap !

 Sebenarnyer, KA tertengok MV lagu artis Korea ni di DI BLOG ANGAH hari tu..
Walaupun serius memang tak faham apa yang dilagukan di MV tu
Tapi KA must admit that 
 The performance seems very gorgeous and really stunning
Specially bila tiba tang chorus
I really love how the duo split the chorus! 
Rasanyer both Haeri and Minkyung memang really have beautiful high notes !
Terus KA cari live performance duo ni
Sebab kadang2 retis ni bab2 live ni selalunyer ke laut.... 
Wah, Memang terbaik lah
Bukan mudah nak cari keserasian bila berduet ni kan..
Serius SUPERB lah for KA !
Davichi (Hangul: 다비치) is a South Korean pop-ballad duo that consists 
of Lee Haeri and Kang Minkyung. The duo was formed in 2008 by Mnet Media.
 Davichi was derived from the word "Dabichi" which means
 the light to shine over the world, illustrating their voices to be spread over the world,
 explained by Lee Haeri during one of the episodes of Pops In Seoul
Banyak menang award lagi group duo ni....
Sekadar suka2 aje, tak salahkan ! Muzik itukan Universal...

25 comments:

Shark Kay said...

nnti shark layan,
kalau KA dh kata best mmg kne layan ler..

Nurzakiah Hanum said...

slaam jumaat KA

Mummydearie said...

Oh, ini yang nak kena digging2 entri lama ni... nak tau lebih lanjut tang tuan empunya blog. Minat lagu Korea rupanya KA ni.

nuyui a.k.a miss YUI said...

nanti nak dgr..

Rai Ourkizuna said...

salam jumaat KA..

asyifa mustaffa said...

Sy suka sy suka...:-)
X paham pun...tp paduan suara diaorng tu..mmg kena la...
Sebab slalu tgk drama korea...ada la wordnya yg paham skit2 kot...

suri said...

Eleh suka lah tu ahaks..ke sedang mengubat rindu.nuff done

wantie said...

Ka minat korean ek... layannnnn

aTieYusof Family said...

Tak pernah tengok lagi ni KA..
boleh lah buka you tube lps ni:)

Sylarius Yusof said...

Ada jugak artis Korea yang betul-betul ada talent suara zaman ni. Ingatkan semua artis zaman sekarang ni semua pakai auto-tune. Hehe

Tihara said...

semakin meminati artis korea nampaknya :)
tapi memang banyak lagu diorang best2

hazwan hairy said...

video dia xblh buka kna block..haha

Kakizan Omar said...

dah dengar dah.. memang best arr.. :D

Qaseh Wee said...

next time lah layan ...

LydSunshine said...

kurusnya kaki derang. ehehe. best jugak suara fomfuan 2 org ni. yg baju putih tu muka cam nak nangis. lagu sedih kot ni kan.

Deqla Manjew said...

kena lyn kat rumah la ni..nak tau sdp ke x.. kim slm angah ye.. dia ada gak terjah blog deqla.. hihi..

Lynn Munir said...

KA pun minat Korean song juga ?
Hehehe.....

Farah Waheda Wahid said...

i must admit the song is nice, kak done nuff yer...

adrianna syaz said...

Salam jumaat KA...wah..KA pun layan lagu korea ni..hehe

lizz said...

baru 1st time dengo lagu ni KA...selamat berhujung minggu...

J.Syazwana said...

salam Jumaat KA. hihi

kite korea2 ni kureng sikit :P

zila norazila said...

Tp akk mcm suka plk..arinie org johor cuti..:)

Nastyna said...

dorang ni kan, kalau yg lagu best mmg best giler. Saya skang ni duk giler ngan lagu "hurt" saper dah nama penyansi dia tu, pompuan. nak nanges dengar.

Ena's Stories said...

Korean ni sy kurenggg ckit...tp nnti nk try dgr jugak

Raudzah Z said...

Kita isi tabung KA...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...