Tabung Masa Depan ...

Wednesday, November 13, 2013

WW : Makin Slim Aje Kate Middleton Ni !

Just sharing latest photo's of
Britain's Prince William, Duke of Cambridge, and Catherine, Duchess of Cambridge,
 arrive to meet staff and volunteers from the Royal British Legions London Poppy Day Appeal 
at Kensington Palace in central London recently ..

 SOURCE FROM HERE - AUTO PUBLISH N3

22 comments:

Farah Waheda Wahid said...

kurus dari sebelumnya, erksss sibuk jaga anak jaga malam kot...he he he... anyway... penampilan masih vogue...harap2 tak keding sangat ler...kalau keding sangat nampak cam orang tua pula...

Mummydearie said...

Kalau Kate kata dia kurus sebab strict diet, surrender ajelah saya, KA :D

yan's cottage said...

mestilah....orang terkenal mesti jaga badan punya he heee....

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya dia

nea lopah said...

cantik dan mesra nampak

eima said...

dah sekeping dah pun ....

Kakizan Omar said...

:D.. Kate Middleton

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

kembali langsing dan nampak ceria.. :D

hazwan hairy said...

wooo cptnya kurus...klo dia bgtau ubat apa amik cnfm laku..hahaha

wantie said...

nampak too thin la pulak.

aTieYusof Family said...

MMg cantik Kate ni..sekejap je dia slim semula...:)

lieyalatif said...

lieya ni diet separuh mati nak slim KA....kate ni senang jek kan .... anak baby lagi die dah slim gojes...sob sob sob...

Mimi Azirah said...

aah la makin slim la dia

Haryati Faizal said...

mesti jaga badan ni slim river tui la

Noe said...

nampak kurus sgt la..x cantik la plak

Queen Teratai said...

haruslah kena slim KA... kena jaga kecantikan tubuh badan... kan ke puteri diraja

faraherda.razalan said...

Haihlah...klu org kaya dan ternama, konsultan pun keliling pinggang. Cuba org biasa2. Rasanya, perut muncit die yg aritu tu maybe tak kempis2 g KA. Heheheh~

Deqla Manjew said...

cantiknya kate ni kan.. mesra pulak tu dgn smua org...

Raudzah Z said...

Cantik Kate..Slim giler..jealous..he..he

zulieta said...

Gojesnya si kate..
Dah mcm tak beranak aje nampak badannya..
Uwaaa!! Nak kurus jugakkk

Fiza Rahman said...

Masih BF anak dia kot ☺☺

hainom OKje said...

Bamanya pun Dutchess oc Cambridge KA hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...