Tabung Masa Depan ...

Wednesday, November 27, 2013

WW : Menu Simple Jam 7 Malam Yang Sedap !

TARA...
 Resepi mudah & sedap kat

34 comments:

mama aryan said...

sedap tu KA

Nurzakiah Hanum said...

sedap

Qhaifa Nur said...

menu makan malam yup KA...
sedapnya..

Shark Kay said...

hohoh..
terus rasa nak makan nasi tgk gamba KA nie.

Acik Erna said...

sayur paku ke KA..sedap tu

aTieYusof Family said...

Sedapppnya...
Lama tak makan ni KA..:)

adyna said...

Pucuk paku ke tu? Sedap2 ;)

Kakzakie said...

Kakak kalau sayur macam ini KA ratah aje pun boleh habis sepinggan tau..

Rinna said...

Sedap tuh KA.. feveret gak.. pucuk paku nie.. :)

Knor said...

Dah mkn...tapi tgok juadah KA.mcm nk mkn lgi...laparnya....

LydSunshine said...

pucuk paku. sedapnya. susah nak jumpa ni.

Aisy Nasiha said...

Baru saya nak terjah sini..lepas baca entry MD.
KA pula terjah saya dulu. Salam perkenalan.. sedap nampaknya sayur tu. Kat rumah kami semua penggemar sayur.

Maria Firdz said...

Wah.. Srdap nh..

Aishah Jahirah said...

wah menarik...yummy2...

m.u.l.a.n said...

yg simple tu yg paling sedap..

asyifa mustaffa said...

Pucuk paku rupanya...sy ingtkan apa...x brapa jelas sbb guna tpon hehe..

Qaseh Wee said...

pakis perak nih ...

lizz said...

Sedapnyer pucuk paku yu ka..terlio nengok tau...

aizamia3 said...

dulu ai suka yang goreng je tapi en. suami suka masak lemak cili api.. la ni dah terikut2 dengan selera en. suami.. ;)

zaza nizam said...

terbaik..sedappp

encikarman said...

alamak, sangat sihat nih

Nastyna said...

Pucuk paku??? hohohoo ada jugak saya tanam paku2 yg ada kat umah ni satgi ni KA.

eita said...

pucuk paku best nyer..teringat masa kenduri hari tu

Raudzah Z said...

Simple tapi nampak sedap KA...

nurbijen said...

huwaa, dah lama tak makan pucuk paku... sedap nampak sayur tu...
Datang sini dari blog MD, terus dihidangkan dgn sayur yg mabeles tu... nyum nyum...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

tengok pun da telan ailio !

Kira Sakura said...

tak boleh makan pucuk paku

risau angin, kan bf huuu

wantie said...

febret hubby ni KA. kalau pucuk paku bagi dia goreng simple lketak ikan bilis pun licin.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

simple tapi sedap tu KA.. :D

izan mama mia said...

pucuk paku masak apa pon sedak

Umi Qi said...

KA sedap yer masak pucuk paku...terliur dah umi Qi tgk nih

Mummydearie said...

Dah lewat pun sempat lagi KA memasak. Kelas gitu...Kalau saya dah lewat 10 minit pun saya gi order aje!

C'Jai said...

Simple tp mabeles tak mengapa KA...

Deqla Manjew said...

wahh sayur feveret tuh.. nmpk mcm pedas jer kak.. tp pedas2 la sdp kan.. i like..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...