Tabung Masa Depan ...

Wednesday, November 13, 2013

WW : Ole2 & Rezeki Dari Tanah Suci

Even tak sampai ke sana lagi
Dapat juga ambik berkatnyer kat sini
TQSM to my Uncle & my Untie yang bermurah hati
Siap datang rumah KA lagi memberi
& Sambil minum air zam2 yang diberi 
Sambil belek satu persatu pemberian mereka ni
Angah paling suka dengan inai2 yang diberi
Tapi, memang Adiklah yang paling happy sekali
Sebab dapat jubah berwarna turquoise lagi !
Paling best sekali !
Bila KA diberitahu ada 2nd batch lagi nanti2
Masih menunggu penghantaran barang2 dari tanah suci
Yang menurut my Untie, x sampai2 lagi
Apapun, yang ini pun KA dah bersyukur2 sangat2 ni !
Mudah2an terus murah rezeki buat my Uncle & my Untie...
Dapat 2nd batch nanti KA update lagi !

( Sah2 x jadi Wordless Wednesday N3 lah ni )

22 comments:

asyifa mustaffa said...

Cntik gelang yg bwah sekali tu KA...

Kisah Si Dairy said...

Rezeki alhamdulillah...cantek2 la KA

zana fahmi said...

haha...ni bukan wordless ni..kakpb pun dpt ole2 dari Mekah tapi tak sempat nak update. ada lagi ole2 yg belum sampai..mungkin bulan Dis baru dpt. waaa...seronok adik dpt jubah cantik ye.

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah rezeki..

Kakizan Omar said...

Syukur Alhamdulillah.. :D

lizz said...

bertuah KA dapat banyak ole2 dr mekah tu...cantik jubah adik tu..gelang tu pun cantik sangat...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Cantiknya. sedap makan kismis tu.

attyfir said...

Besh dpt jubah kaler turqoise cantik sgt .

Mummydearie said...

Wah, KA ni kira banyak sangat pemberian dari Tanah Suci. Beruntungnya KA. Mestilah rasa happy, kan.

Ratu Hatiku said...

Cantiknya jugab tu.. Alhamdulillah rezeki KA :)

paridah said...

banyaknya dpt ole2 dari Mekah...syukur alhamdulillah...

faraherda.razalan said...

Rezeki KA. Alhamdulillah! Nak kurma skettt! Hehehehe!

ummuaidan said...

alhamdulillah rezki dr tanAh suci..

wantie said...

alahamdulillah rezeki tu.

T paling suka gelang tu. cantik.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semoga terus murah rezeki KA.. cantik gelang tu..

Haryati Faizal said...

cantik kaler jubah tu

BM said...

Kalau balik mekah tanpa ole2...macam tak sah pula...hehe
Bukan selalu dpt pergi kan...

Noe said...

wah...rezeki tu...cantik warna jubah tu

Deqla Manjew said...

byknye hadiah dari mekah.. murah rezeki..

Raudzah Z said...

Alhamdulillah murah rezeki KA..

Fiza Rahman said...

Alhamdulillah. Murah rezeki.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...