Tabung Masa Depan ...

Wednesday, November 20, 2013

WW: Satu2Nyer Artis Korea Yang KA Kenal Sangat & Serius Minat, JANG GEUN SUK !

JANG GEUN SUK
 @ KBS2 'Pretty Boy' Press Conference 

 
 

 ( Nak tunggu komen En. Hubby bila baca N3 ni He He He ! )

20 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ANUM PUN SUKA DIA

Sally Samsaiman said...

gmbr latest ke ni kak KA..? sbb last sally tgk dia rambut panjang sgt ... dh mcm perempuan..hehehe...ni ok sikit...! :D

Farah Waheda Wahid said...

wah akak pun dah berK-Pop jugak...bagus bagus kak, klik nuff satu yer...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

saya tak kenal pun pelakon K-pop ni ..huhu Ketinggalan sungguh ...hihihi

Tihara said...

oo KA minat ea korean star..
lama dah saya tak layan ch 393..
citer dia best2 juga

Kakizan Omar said...

Layan jugak eekk.. KA.. :D

zulieta said...

KA,
saya pun peminat jang geun suk ni.
jari² tangan nye runcing & cantik.

asyifa mustaffa said...

X kenal....artis running man sy knal...kikiki....

Sally Yatiey said...

Samalah ;D Saya minat JGS melalui drama You're Beautiful.. ;D hee.. Tak sabar nak tgk drama baru dia Pretty boy..

wantie said...

tak kenal la pulak. tengok TV kat umah tu pun main jeling jeling ja. apa yg duk sibuk pun tak tau lah kan.. hahahaha..

BTW hensem budaknya.

Raudzah Z said...

Artis korea ni comel and hensem..kita suka tengok drama dia oran KA..

ZazaMyMoon said...

handsome jg eh..
kalau tnya Zaza sorang pn Zaza x kenal!

Queen Teratai said...

alamak! x kenal la KA.. hehehe

Deqla Manjew said...

mcm muka pompuan jer..haha.. deqla x minat langsung korea morea ni..hahahaha..

Mummydearie said...

Alamak, KA... kenapa saya tak kenal? Adakah saya dah tua? Hahaha...

hazwan hairy said...

xknl lgsung artis korea..ahhaa..muka depa bersihnyaaa

are_lin@yu said...

nsemnya dia..muka licin,,

paridah said...

ARTIS MSIA KENAL SIKIT ARTIS KOREA ANAK2 DARA SEMUA KENAL..YG PELIK SIKECIK CUCU2 BOLEH HAFAL LAGU KOREA...

mama aryan said...

alamak saya tak kenal dah arties kores yg baru2 ni

hainom OKje said...

Tak biasa tengok cerita Korea sebab tu kurang minat kot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...