Tabung Masa Depan ...

Sunday, December 15, 2013

BLOG BERCUTI & NAK BLOG DIPROMOSI & JADI N3 DI BLOG KA ?

ENTRY  MELEKAT HINGGA 15/12/2013
KA akan bercuti seminggu ni
Jadi blog pun macam biasa akan turut sama bercuti
Nak spend masa kali ini
Untuk bersama2 dengan family...

Apapun sebagai tanda hati
KA titipkan N3 ini
Untuk uols semua tinggalkan apa2 komen tentang Blog KA ini
Yang tak best, yang best, yang uols suka & yg uols benci
Apa yang uols dah bosan baca di blog ini
Apa yang uols mau KA tulis lebih banyak lagi
Pokok pangkalnyer apa2 sajelah yang terlintas di hati
Tentang blog KA ini
Kalau nak buat N3 akan ada bonusnyer nanti !
Yang penting kenalah follow blog merapu KA ni ...He He He

5 Komen Yang Terbaik Nanti
Akan dijadikan sebagai N3 & dipromosi
Untuk 5 hari di blog KA ini.....
 Dan KA akan minta tolong Adik untuk jadi penolong juri
Mana tau juri cilik ni nak bagi cenderahati !
& Pasti meletop2 komen2 dari Adik nanti....

So, apa tunggu lagi
Tinggalkan komen uols & link blog kat N3 ni........!!!

56 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

komen fae: share byk resepi hehe.

selamat bercuti kak

http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

Kisah Si Dairy said...

komen KSD: bila balik bercuti,perlulah up entry tentang percutian KA.

selamat menikmati percutian and have a safe journey

www.kisahsidairy.com

IntaNBerliaN said...

selamat bercuti kak

Puan Kutu said...

KA banyakkan lagi cerita hantu..cerita pasal adik yg paling best n anak2 yg lain..:)

http://puankutu.blogspot.com/

paridah said...

selamat bercuti bersama adik n bawa citer menarik tntg percutian seisi keluarga...

Aku Penghibur said...

sesuatu kelaian yang KA bawakan ..semoga KA di rahmati ALlah dan di permudahkan urusan

Acik Erna said...

Yang buat acik tertarik dan menarik minat acik untuk sentiasa kemari..mestilah..cerita adik..kisah adik.
Dan kisah seram..walaupun takut..tapi tetap nak baca jugak

ummiross said...

KA..pada ummi KA ni mesra, setiap sapaan mesti berbalas, tak lupa jenguk kawan2...walaupun hanya dialam cyber.

suri said...

saya bercuti juga tu on blog heee..

amboi lama cuti biasa jer dia yer hik..hik..

semalam ini tabung hari isi ni isi lagi..

aizamia3 said...

Moga perjalanan pergi dan balik sepanjang percutian selamat hendakNYA..

psstt: ai suka entry2 berkaitan dak adik.. jawapan yang rukus bagi setiap soalan ditujukan.. ;)

Pha Is said...

hmm.. nk komen aper yer... hmm.. jap nk pikir... heheh..
selamat bercuti..

Ena's Stories said...

Slamat bercuti KA...tak dpt nk join segmen KA ni sbb sy pun tgh bercuti..BW guna hp je...

adyna said...

Selamat bercuti Dan ber gembira bersama keluarga KA :)

MulutPayau said...

Selamat bercuti....
Pastinya banyak kisah menarik disebalik percutian tu nanti...

Mummydearie said...

Huhuhu, KA... dah tau dah nak bercuti kat mana :D Tapi takpa, selamat bercuti bersama family and enjoy each and every moment there!

Saya ke mari kerana bakal menantu... opocot! Terlepas pulak dah ni... Saya ke sini kerana Adik dan of course I like cerita seram juga walaupun penakut tahap super mengada2 gitu. Btw, kalau KA minat Korean drama lagilah bagus, buat entri selalu dan bolehlah saya tumpang komen aje sambil membebel2 tak sedar diri :D

Ni, nak kena letak alamat 'rumah' juga ke? Alahai, macam tak biasa neighbour ni. Nah, I nyer alamat :

http://mummydearie.blogspot.com/

Nieyl said...

hihi~biase la tuh klu bercuti..blog pun ikut cuti.. :)

Nursaila Norman said...

saya suka cerita2 hantu KA..sebab dari pengalaman KA sendiri kan..memang beremang bulu roma baca kisah hantu KA..huhuhuhu!

apa-apa pun saya suka baca entry2 KA, simple tapi byk info :)

selamat bercuti KA sekeluarga :)

http://puterigaban.blogspot.com

Nazayiena Ayiena said...

Selamat bercuti KA dan family,ada aje idea ya wlpn bercuti blog KA ada entry,klu Nurul mesti blog bercuti sama.

Rasp said...

Selamat bercuti sis and enjoy your family time :)

i suka citer2 dialog anak beranak u, lovehate citer seram *hate sbb i penakuts tapi nak baca gak hehehehe* and suka gak bila u up pics yg lawa2 tu...

probably KA leh up citer holiday u nanti sis...

http://espritrasp.blogspot.com


Deqla Manjew said...

selmt bercuti yer kak KA..
hmm.. deqla suka baca kisah misteri dalam blog KA ni.. x lupa keletah adik .. seram + mencuit hati mmg best la kak. hihi

cadangan deqla bykkan kisah2 misteri yer kak.. kalo boleh dari pengalaman akak dan keluarga akak sendiri.. =)

Fiza Rahman said...

Happy holiday kak KA & family. Nanti updete citer holiday yer.

Apa yg best dgn blog KA:

1) Semestinya saya suka bila kak KA bercerita pasal anak², especially adik yang bijak, kretif dan banyak cakap tu.

2) Kak KA rajin update blog. Klo cuti pon blog tak sunyi sepi. Meriah dgn entry auto publish ☺☺

3) Suka baca kisah2 seram akak tu. DAn juga petua² yg dikongsikan. Tak lupa juga kisa KM si puteri raja tu.

4) KA rajin drop komen kat blog saya ☺

Yang tak best, bila tak dapat nak kejar entry² kak KA yg laju nih.

Sylarius Yusof said...

Pada saya Kak KA adalah seorang blogger yang peramah dan sentiasa memberikan komen yang membina terhadap mana-mana blog yang disinggahi. Tambahan pula, Kak KA sentiasa sudi meluangkan masa untuk blogwalking tanpa pilih kasih antara rakan-rakan blogger yang mengikuti blog Kak KA.

Selamat bercuti kak :-)

nurbijen said...

Selamat bercuti KA :)
Tak dapat nak komen banyak sbb kita pun baru jer berkenalan :)
Saya mmg suka bertenggek kat blog ibu2 ni :)

MystoryPic said...

mesti banyak cerita pasal cuti-cuti cinta KA nanti..... saya tungguuuuu

Maria Firdz said...

semua entry best utk dilayan terutama kisah adik yg bijak dan comel..

selamat bercuti KA>..

OhPanduan said...

Selamat bercuti akak. Semoga selamat semuanya.

Zura@Iwan said...

asslm KA..
cuti2 kt mn tu?
slmt bercuti KA n family..

hmm..tk reti nk komen la KA
sbb blog zura pon ada kekurangan..hehe

aTieYusof Family said...

Selamat bercuti KA..
paling suka cerita tentang Adik & Kate Hamilton...:)

lieyalatif said...

hepi holiday ka...

hazwan hairy said...

selamat bercuti kak KA..

Nur-nba said...

Salam.. Rindu benar dgn Kak KA... Lama Nur menyepi..Tak terkejar dgn entri akak yg byk..

Suka blog ni sebab Kak KA pandai mengolah entri dan mesra dengan para pengunjung serta pandai ambil hati dengan cenderahati buat mereka yg bertuah..

Selamat bercuti buat Kak KA sekeluarga...

Tihara said...

entry2 KA banyak yang menarik..
saya suka je baca entry kawan2..
bab nak komplen blog orang lain, saya bukan orangnya :)

azievee said...

Selamat Bercuti....

Nadratul Syazwana said...

Amboii? Seminggu lama tu. Enjoy your holiday! :D

BM said...

Selamat bercuti KA.
Saya nak lihat header dan theme baru blog KA ni. Kalau boleh ada lakaran dari Adik, mesti menarik!

paridah said...

assalam KA adik n famili...untung mengenalimu walau di alam maya, prihatin n mudh berkwan dgn sesiapa, blogmu sempurna xterlalu meleret-leret n info yg tepat, bervariasi, format yg ok pada kak...

Ema Johari said...

nak bercuti ke mana agaknya kA ni...selamat bercuti untuk KA dan keluarga..

mysha said...

SElamat berjimba KA... Have fun with your loves one.. hehehe

siti maznah abdul hajar said...

wow! Blog kegemaran Cik P.A. mmg antaranya adalah KA...maaf jrg berblogging tp ingatan Cik P.A. tetap mengiringi kepergian KA dan keluarga bercuti. Semoga happy & ceria selalu ye KA...salam penuh ikhlas daripada CIk P.A....Perlis... :)

Mrs.R said...

My first impression bila blogwalking ke sini...Wow! Bestnye nama "The Other Side of Kesuma Angsana" macam ada sesuatu di situ. Terus follow. Terus masuk ke bloglist saya.

Anyway, happy holiday...selamat pergi selamat kembali...

p/s: selalu membaca dalam diam...keep it up with many more entries...

vita min said...

Selamat bercuti!! Nanti dah balik bercuti bolehlah kongsi kat kami ni yer...

*Jemput singgah blog saya
http://vitaminformeandyou.blogspot.com/

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

wah.. selamat bercuti KA.. balik nanti jangan lupa buat entri mengenai percutian.. hehe..

Kakzakie said...

Oleh kerana kakak suka budak. Cerita adik sangat memikat hati kakak utk membaca. Teruskan kisahnya selalu..

Selamat bercuti KA dan family.

acik idah said...

Assalamualaikum KA…. :D

Idah datang jalan-jalan BW… selamat berkenalan dan selamat bercutiii… :D

Follower #964

Raudzah Z said...

Happy holiday KA & Have A Great Time K....

asyifa mustaffa said...

Selamat bercuti KA...moga dipermudahkan semua urusan ok...

Komen...x bole panjang2 ni...guna tpon je ha...agak lambat nak menaip...bg sy KA buat entri apa2 saja bagi sy ok dah...dan pasal kekreatifan adik...pun ok je kalau nak share kan....kadang tgk idea yg adik tonjolkan bagus juga...;-)

LydSunshine said...

KA bercuti, blog pun bercuti ye. Sama le macam saya... bila cuti je, terus blog ntah ke mana. Selamat bercuti KA. Blog KA ni, tak kira la apa pun yang KA kongsikan, saya anggap ianya adalah cerita daripada seorang kawan yang kita suka nak dengar, walaupun.... kita tak pernah kenal antara satu sama lain.

Noe said...

Selamat bercuti KA...KA rajin update blog...siap ada auto publish lagi...pastu paling suka...KA rajin terjah n komen di blog noe dan di blog kawan2 yg lain...

Chic Na said...

lama ke bercuti KA? selamat bercuti.. :)

Shaiful Zaidi said...

Selamat bercuti KA

Kasih Salina said...

salam KA. dah lama sangat saya tak singgah ke sini..hihi..selamat bercuti buat KA dan famili..

Qaseh Wee said...

cerita tentang adik . apa saja aktiviti adik sangat menarik perhatian saya . kadang kala ketawa , kadangkala terpana dgn kebijaksanaannya ...

wantie said...

baru nak BW kat blog KA ni. T suka datang sini sebab kaletah adik tu ada iras iras sikit ngan keletah si Naiim. Sekaligus terimbas suka duka masa Naiim baya baya adik tu.

Then KA pun suka datang jengah blog T. kekadang rasa mcm dah lama kenal ngan KA, even tak pernah bertemu pun.
rasa mcm closed friend.

bila ada nasihat kat entry KA rasa mcm diri ni pulak yang dinasihati.

yang paling best tu sebab bolehtengok memantu puteri Diana tu. latest news lak tu.

baby comel said...

Blog kak KA ni femes tau... serius femes sbb ramai betul yg datang komen kat sini. Hehehe, serius kita ckp ni tau kak.

Anonymous said...

Greate pieces. Keep posting such kind of info on your blog.

Im really impressed by your blog.
Hey there, You've done an excellent job. I will certainly digg it and personally suggest to my friends.
I am sure they'll be benefited from this web site.

Stop by my website: lasertest

Anonymous said...

People play with them at parties and more usually than not it is
just a joke item to show people. Some take it critical whereas other individuals laugh it off and refer to films about it when speaking of a
single.

Have a look at my web blog - ouija boards for sale toys r us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...