Tabung Masa Depan ...

Monday, December 02, 2013

Busy Monday, Busy Week !

Happpy Monday dah
Minggu yang busy sebab minggu depan nak bercuti dah
Menyiapkan kerja minggu lepas yang tak sudah2
Dan nak settlekan semua sebelum kerja atas meja bertambah2 !
( Share Dari FB )
Memang x dapat lah gamaknyer nak menyinggah2
I'M SORRY ... Buat ada masa nanti KA pasti terjah !

( Adik kirim salam pada semua,
sambil cakap I'm sorry jugak
Sebab part 2 kisah kawan cikgu bunuh diri tu
Yang ramai sangat bertanyakan kesudahan ceritanyer
Sebenarnyer...
Cikgu x sempat nak ceritakan, dah pun cuti sekolah ! )

25 comments:

❤Kamsiah❤ said...

adeehhh...suspen ja..dok tunggu endingnya hehe

Nurzakiah Hanum said...

salam isnin
dan selamat pagi

Aisy Nasiha said...

Takpe..siapkan kerja dulu..

Chekgu Azrine said...

Salam isnin KA!!!

aTieYusof Family said...

Happy working KA...
takpe..siapkan dulu kerja2 yg penting...:)

yan's cottage said...

seamat bercuti.....

Mummydearie said...

Adik, adik! Tension Mommy ni dengar cerita separuh-separuh. For sure tahun depan pun tak tentu habis ni. Wah, KA nak bercuti ke manalah itu agaknya?

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpe wat mana pnting dlu naa.

Nursaila Norman said...

selamat bercuti KA! takpe,free2 nanti boleh singgah menyinggah :)

adyna said...

Selamat bercuti KA ;)

faraherda.razalan said...

Sy pun pttnya bz ni tapi...mls nak citelah.

Daddy Ziyyad said...

best nya nak bercuti!!!

Raudzah Z said...

Salam Monday KA...Happy working!!!

fazitaismail said...

hepi monday KA..
slmat berct sakan lah ye..
owhh caner nk tahu ending cite tu hehe..tunggu sek buka nanti lah ye..hehe

mama aryan said...

nak bercuti kemana tu KA?

ALoNa CintamaniszLite said...

alamakk...citer mana pulak ni?? mesti acik lona tertinggal entry ni, adik oiii. Nak cari pi belek ke tak ni...mm...nanti sebok lak nk tau kesudahan citernya, ye...mm..

Deqla Manjew said...

deqla minggu lps bz.. minggu ni in shaa Allah nak bw spt biasa..hihi..

paridah said...

selamat siapkan kerja nanti boleh bercuti dgn tenang bersama family tersayang...

Puan Kutu said...

setelkan kerja dulu KA,nti sambung berjimba rumah kawan2.hehe..

alahai sopil betul la adik..bg no phone cikgu tu anty nk kol tnya kesudahan cerita.haha

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

lepas ini boleh KA bercuti dengan tenang.. semoga dipermudahkan oleh Allah segala urusan.. kirim salam pada adik juga.. :D

BM said...

Sama lah kite...Masa blogging kian terbatas.

sal ya said...

very the bz ye KA!!!

Kira Sakura said...

hari pertama kerja lepas cuti memang agak bizi kan, nk angkat kepala pun xsempat huuu

hainom OKje said...

Waalaikum salam adik...senang jugak yeh kalau anak beranak blogger ni hehe

Fiza Rahman said...

Bercuti ke mana tu? Selamat bercuti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...